Valorant Ping Nasıl Düşürülür?

imambayildi3169

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu sıra Valorant oynarken pingim acayip çıkııyor. Önceden Spotify, Opera vs her turlu şey açık olduğu halde hiç ping sorunum olmazdı. Olsa bıle yüzü geçmezdi. Şimdi arka planda her şey kapalı olmasına rağmen pingim hep 200-300. interneti kapatıp açıyorum 2 dakikalık pingim 20'lere düşüyor ancak sonrasında yime aynı CMD'den IP adresımle pingime baktım orada 1 ila 4 ms gözüküyor ancak Valorant'ta 280 ms oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu sıra Valorant oynarken pingim acayip çıkııyor. Önceden Spotify, Opera vs her turlu şey açık olduğu halde hiç ping sorunum olmazdı. Olsa bıle yüzü geçmezdi. Şimdi arka planda her şey kapalı olmasına rağmen pingim hep 200-300. interneti kapatıp açıyorum 2 dakikalık pingim 20'lere düşüyor ancak sonrasında yime aynı CMD'den IP adresımle pingime baktım orada 1 ila 4 ms gözüküyor ancak Valorant'ta 280 ms oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
İstanbul server'ına bağlı olduğuna emin misin ?

Aynı durumdayım. Hız testinde düşük çıkarken oyunlarda 200 oluyor. Fakat benim bölgemde arıza mevcut dendi müşteri hizmetlerinde.

İstanbul server'ına bağlı olduğuna emin misin ?
tabiki

İnternet servis sağlayıcın nedir? Kablosuz bir bağlantı ile mi oynuyorsun? Router ile aranda ne kadar mesafe var? Glasswire üzerinden ağ kullanımında şüpheli bir hareket var mı diye baktın mı? Bunlar hep önemli.
Türk telekom kulllanıyorum altyapımız 100Mbps kablolu bağlantı ile oynuyorum modem hemen bir duvar arkasında çok yakın Glaswire yükledim ancak paralı olduğu için maalesef bakamadım.
Bu da bufferbloat sonucum..

Aynı durumdayım. Hız testinde düşük çıkarken oyunlarda 200 oluyor. Fakat benim bölgemde arıza mevcut dendi müşteri hizmetlerinde.
Siz hangi internet servisini kullanıyorsunuz ?

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2023-01-14_190027_www.waveform.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2023-01-14_190027_www.waveform.com.png
    541,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Tabii ki.

Türk Telekom kulllanıyorum altyapımız 100Mbps kablolu bağlantı ile oynuyorum modem hemen bir duvar arkasında çok yakın glaswire yükledim ancak paralı olduğu için maalesef bakamadım.
Bu da bufferbloat sonucum.

Siz hangi internet servisini kullanıyorsunuz?

Turkcell Superonline.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı