Valorant Ping Sorunu

Cr0wley

Hectopat
Kek günü
Valorant içinde Ping'im bazen 1000 ms oluyor CS'de falan 70 ping de oynardım hep. Oyun başında pingim 24 civarı oluyor tur başlıyor ve aniden yükseliyor 200 ms e bazen 1000MS oluyor fakat tur bittiğinde geri düşüyor. Bazen de direk oyun başından başlayıp sonuna kadar 300-400 ms ile oynuyorum. Mesela bu gün olan bir olay oldu oyun başından beri pingim vardı bende dedim Alt+Tab yapıp hız testi yapayım. Hız testinde pingim 9 oyun içinde 221 pingim vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Ben bunu yaptım benim şu an pingim çok yok bu video işine yarayabilir?

Valorant içinde Ping'im bazen 1000 ms oluyor CS'de falan 70 ping de oynardım hep. Oyun başında pingim 24 civarı oluyor tur başlıyor ve aniden yükseliyor 200 ms e bazen 1000ms oluyor fakat tur bittiğinde geri düşüyor. Bazen de direk oyun başından başlayıp sonuna kadar 300-400 ms ile oynuyorum. Mesela bu gün olan bir olay oldu oyun başından beri pingim vardı bende dedim Alt+Tab yapıp hız testi yapayım. Hız testinde pingim 9 oyun içinde 221 pingim vard.

Düzeldi mi sorun? Aynı bende de büyük ihtimal Valorant'ın sorunu başka oyunlarda ping yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı