Ö Özgürbey19 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 RAM 16Gbddr4 Ekran kartı Gtx1050ti İşlemci İ310100 Valorant'ta sabit pingim var, internetim gayet iyi ama PC'deki o kadar oyuna rağmen sadece Valorant'ta ara ara takılmalar oluyor. Lag gibi ayarları ortaya çek dediler, Frankfurt sunucusu dediler yok bir türlü çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
Valorant'ta sabit pingim var, internetim gayet iyi ama PC'deki o kadar oyuna rağmen sadece Valorant'ta ara ara takılmalar oluyor. Lag gibi ayarları ortaya çek dediler, Frankfurt sunucusu dediler yok bir türlü çözemedim.
uchihamadara1 Femtopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #11 Çözebildiniz mi hocam suan aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.988 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #12 Kaan Diktaş dedi: Çok ısımışsa lagı o yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Isı lag yapmaz lagın sebebi internet oluyor genelde ya da PC TR'de cogu oyunda lag var zaten Online sunucuya girince mobilde bile oluyor. Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: Çok ısımışsa lagı o yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Isı lag yapmaz lagın sebebi internet oluyor genelde ya da PC TR'de cogu oyunda lag var zaten Online sunucuya girince mobilde bile oluyor.