Valorant pingi mobil veri ile yüksek

BufferTrapper

Hectopat
Valorant oyununa Wi-Fi ile girdiğimde kimse bağlı olmamasına rağmen ya da bir kişi sadece Instagram'e girse bile 500-600 ms sorunu yaşadığımdan kendi telefonumun mobil verisiyle kabloyla bağlayıp oynuyordum. Sabit 60-70 ms oluyordu lakin son 1 haftada mobil veriyle bağlanmama rağmen 170-180 sabit ms alıyorum. Bunun nedeni nedir ya da çözümü var mıdır?

Valorant oyununa Wi-Fi ile girdiğimde kimse bağlı olmamasına rağmen ya da bir kişi sadece Instagram'e girse bile 500-600 ms sorunu yaşadığımdan kendi telefonumun mobil verisiyle kabloyla bağlayıp oynuyordum. Sabit 60-70 ms oluyordu lakin son 1 haftada mobil veriyle bağlanmama rağmen 170-180 sabit ms alıyorum. Bunun nedeni nedir ya da çözümü var mıdır?
Oyun ayarlarında ağ arabelleği adında bir kısım var o kısmı Asgari yapman bi nebzede olsa gecikmeni azaltabilir, İstanbul sunucusu kullanırsan pingin tabiiki diğerlerine göre az olabilir.

Dostum Vodafone kullanıyorsan aynı sorun 2-3 haftadır bende de var. Mobil veriyle en azından oynayabiliyordum şimdi o da yok müşteri temsilcisine söylüyorum onlarda hiçbir işten anlamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00