Valorant platinden nasıl çıkılır?

arda 513

Hectopat
Daha fazla  
Bu yaz yüceliktim hesap değiştim ne yaparsam yapayım plattan çıkamıyorum iyi oynamama rağmen sürekli kaybediyorum. 10 maç giriyorsam 3'ünü kazanıp 7'sini kaybediyorum. En ufak bir hatada küfür ediyorlar mute atıyorum, mute atınca info alamıyorum. En sonki maçta sinirlenip herkese mute atıp Jett'e instalock attım 27 vurdum, karşılaşma MVP'si olup yine kaybettim. Nasıl çıkacağım bu ranktan?

Arkadaşlarınla gir. Arkadaşın yoksa Discord'a VPN'le girip Valorant sunucularından arkadaş bulabilirsin.

Takım takım takım.

Arkadaşlarınla gir. Arkadaşın yoksa Discord'a VPN'le girip Valorant sunucularından arkadaş bulabilirsin.

Hocam onlar pek saglıklı olmuyor.

Takım takım takım.

Hocam onlar pek saglıklı olmuyor.

Tabii ki önceliğimiz tanıdık arkadaşlardır ama maalesef arkadaşın yoksa mecbur kalıyosun ya da ben gibi oyunu oynamak için oynayacaksın bu oyunlarda ranka çok kafa yorarsan gerçekten çok sinirleniyosun çok küfür ediyosun. Eğlenmek için var olan bir şeyi kendine zehir ediyosun. Naçizane tavsiyem rank falan umurunda olmasın isteidğin ajanı oyna istediğin silahla oyna. Eğlenmek için giriyosun, eğlen. Birileri laf mı etti, mutele. Ben rankedde hoparlörle ve şarkı açarak oynuyorum.

Yabancı serverlerde oynamak en mantıklısı hocam, ancak bir tık yabancı dil bilmen gerekli yoksa info felan bilemezsin. yabancı dil bilmiyorsan kendine bir takım bul iq'sunu felan test et adam akıllı oynuyorlar ise cıvıtmadan o takımda kal ve hiçbir şekilde ayrılma. beyin ne kadar iyi çalışıyorsa o oyundada akıp gidersin.

Nefret ediyorum Valorant'ın toxic kitlesinden ailevi değerlerime durduk yere küfür yedim + sevgilisiyle Duo girmiş 3 vurdu Clutch almam sayesinde kazandık üstüne üstlük +18 verdi bırakma noktasına geldim.
Nedense hep benim takımıma geliyor bunlar.

Dosya Ekleri

• Valorant Screenshot 2024.11.18 - 18.21.13.65.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 49

Hocam muteleyin ve keyfinize bakın rank dedğiniz gösterişden ibaret

Bir sonraki Maçlarının kaydını alıp atar mısın hatalarını analiz edip eksiklerini gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…