Valorant platinden nasıl çıkılır?

Bir sonraki maçlarının kaydını alıp atar mısın hatalarını analiz edip eksiklerini gösterelim.

Tamamdır YouTube'a atıp linkini paylaşırım.

Bir sonraki maçlarının kaydını alıp atar mısın hatalarını analiz edip eksiklerini gösterelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
en kötü oynadığım maçlardan birini seçtim hatalarımı fark edeyim.

Son düzenleme:
Tamamdır YouTube'a atıp linkini paylaşırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Peek atmak konusunda biraz zayıfsınız. Aiminiz güzel. Map'e biraz daha fazla bakmanızı öneririm. Bir de Side'ı hemen terrk ediyosunuz. Adam vurduktan sonra Side'dan kaçıyosunuz. Side'dan çekilmek bir nebi roundu vermek gibi bir şeydir. Bir de elinizdeki silaha göre oynamıyosunuz. Spectreniz var uzak mesafe savaşa giriyosunuz

Bu yaz yüceliktim hesap değiştim ne yaparsam yapayım plattan çıkamıyorum iyi oynamama rağmen sürekli kaybediyorum. 10 maç giriyorsam 3'ünü kazanıp 7'sini kaybediyorum. En ufak bir hatada küfür ediyorlar mute atıyorum, mute atınca info alamıyorum. En sonki maçta sinirlenip herkese mute atıp Jett'e instalock attım 27 vurdum, karşılaşma MVP'si olup yine kaybettim. Nasıl çıkacağım bu ranktan?
Hocam Tavsiye olarak size şunu vermek isterim plat liginden çıkacağım diye gereksiz stres yapma bence iyi oynuyorsun anlattıklarına göre ama stres yaparsan seni kötü etkileyebilir.

Yani bu videoyu analiz etsen 30 dk lık video çıkar sende fark etmişsindir zaten. Kimse trade almaya oynamıyor herhangi bir iletişim zaten yok, ekonomi yönetimin zayıf veya çok fazla ölüyorsun, Reyna almışsın aim odaklı zaten ama rakibi ayıklayarak oynanan ve ona göre açılarda durman gerekiyor. Tamam takımın iyi değil ama daha iyi takım istiyorsan önce bireysel performansının iyi olması gerekiyor. Sana küçük bir tavsiyem var poligona gir 2 tane sabit bot seç kendine bu 2 botun kafalarının arasında hayali bir düz çizgi olduğunu düşün ve sadece aimin o düz çizgide hareket etsin aşağı veya yukarı hareket ettirme. Ek olarak YouTube'dan birkaç rehber izle strafe, açısal peekleme ve Crosshair placement. Bir de tilt oluyorsan veya motivasyonun düşükse oyunu bazen oynamayı bırak mola ver.

Yani bu videoyu analiz etsen 30 dk lık video çıkar sende fark etmişsindir zaten. Kimse trade almaya oynamıyor herhangi bir iletişim zaten yok, ekonomi yönetimin zayıf veya çok fazla ölüyorsun, Reyna almışsın aim odaklı zaten ama rakibi ayıklayarak oynanan ve ona göre açılarda durman gerekiyor. Tamam takımın iyi değil ama daha iyi takım istiyorsan önce bireysel performansının iyi olması gerekiyor. Sana küçük bir tavsiyem var poligona gir 2 tane sabit bot seç kendine bu 2 botun kafalarının arasında hayali bir düz çizgi olduğunu düşün ve sadece aimin o düz çizgide hareket etsin aşağı veya yukarı hareket ettirme. Ek olarak YouTube'dan birkaç rehber izle strafe, açısal peekleme ve Crosshair placement. Bir de tilt oluyorsan veya motivasyonun düşükse oyunu bazen oynamayı bırak mola ver.

Aimi tam kafa hizasında tutup peek attığımda %90 ihtimalle ölüyorum videonun 7:25 dakikası örnek verebilirim. Bunun için ne çalışmalıyım?

Aim koyunca da kafama yiyorum tepki veremeden.

Aimi tam kafa hizasında tutup peek attığımda %90 ihtimalle ölüyorum videonun 7:25 dakikası örnek verebilirim. Bunun için ne çalışmalıyım?

7:25'te aim kafada iken durduk yere sağ sola çevirmişsin bu biraz senlik bir problem gibi gözüküyor stres yapmış veya odaklanmamış olabilirsin orada başka bir senaryo söyle.

7:25'te aim kafada iken durduk yere sağ sola çevirmişsin bu biraz senlik bir problem gibi gözüküyor stres yapmış veya odaklanmamış olabilirsin orada başka bir senaryo söyle.

Sizce videolu aim programı alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241121_005248_Discord.jpg
    Screenshot_20241121_005248_Discord.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20241121_010201_Discord.jpg
    Screenshot_20241121_010201_Discord.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 18
Sizce videolu aim programı alınır mı?

Bu videodaki aim antrenmanını yapacağım 1 hafta sonra gelişmeleri paylaşacağım.

Gün 1: İlk günden aimim flicklerim eski haline döndü kendime Duo buldum 3 maç attım üçünüde kazandım.

Hayır tabii ki de. O yorumlar tamamen pazarlama taktikleri. Rehber video arıyorsanız linkteki 2 kanala bakabilirsiniz gayet güzel anlatıyorlar.
1.
2.

Gün 2: Artık platin rankında smurfleyebileceğim aime ve oyun bilgisine ulaştığımı düşünüyorum 2-3 maç atıp zorlanmadan elmasa çıktım HS oranın aşırı arttı maçları çoğunlukla iyi bir KDA ile bitiriyorum sadece 2 günümü ayırdım ve eski aimim geri geldi.

Son düzenleme:
Gün 1: İlk günden aimim flicklerim eski haline döndü kendime Duo buldum 3 maç attım üçünüde kazandım.
Gün 2: Artık platin rankında smurfleyebileceğim aime ve oyun bilgisine ulaştığımı düşünüyorum 2-3 maç atıp zorlanmadan elmasa çıktım HS oranın aşırı arttı maçları çoğunlukla iyi bir KDA ile bitiriyorum sadece 2 günümü ayırdım ve eski aimim geri geldi.

Dostum gün gün durumu yazmana gerek yok. Buradaki olay programı yaparken istikrarlı ve verimli çalışmandır. Hatta iddia ediyorum hiç antrenman yapmadan bile sadece oyunu istikrarlı bir şekilde oynarsan ortalamanın üstünde bir oyuncu olabilirsin. Bir de ilk 2 günde beynin çok iyi bir aime alışamaz muhtemelen seni geçici süreliğine kandırıyor stabil bir aime ulaşmak için istikrarı bozma.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı