Paran varsa al. Kozmetik CS:GO gibi değil oynanışa direkt etkisi oluyor "bence". Fakat oyuna başlar başlamaz değil de yerden silah kullandıkça al hangisi ile rahat oluyorsan. Ben asil vandal aldım hissiyatı harika ama aim oturmuyor ben oynarken. Üstüne ejder almak zorunda kaldım hem oynaması keyifli hem flick shotlarım falan daha stabil.
Oyundaki skin dilencisi olan genelde hiç bir silahı skinsiz oynamak istemeyen babalarının, annelerinin paralarını oyuna yatırıp millete söven küçük genelde 10-14 yaşında olan çocuklara hava atmak için kesinlikle alabilirsiniz. Onun dışında bence almayın derim skinler gereğinden fazla pahalı bence.
Paran varsa al. Kozmetik CS:GO gibi değil oynanışa direkt etkisi oluyor "bence". Fakat oyuna başlar başlamaz değil de yerden silah kullandıkça al hangisi ile rahat oluyorsan. Ben asil vandal aldım hissiyatı harika ama aim oturmuyor ben oynarken. Üstüne ejder almak zorunda kaldım hem oynaması keyifli hem flick shotlarım falan daha stabil.
Bence valorant p2w bir oyun zaten.mesela csgo da sadece dış görünüş degisirken valorantta mermi değiştirme silahın sesi spreyi de değişiyor bu yüzden bıraktım oyunu