Valorant point kazanmak için hangi Twitch yayıncısı önerirsiniz?

Arkadaşlar, sadakat puanı ile VP kazanmak için en düşük istekli yayıncıları önerebilir misiniz?
@yuvacıklı hocam siz biliyorsunuz galiba bu işleri. Siz de önerebilir misiniz?
takip edince 300 sadakat puanı geliyor. 5 dakika izlemeye 10 sadakat puanı, işte baskınlara falan katılınca fazladan sp geliyor. Arada sırada bonus geliyor. Ve en sevdiğim olan kumar tarzı bir şey var öngörü diye, adam Valorant maçında mesela, bu maçı kazanır mıyım? Kayıp mı ederim? gibi şeyler yazıyor. Oy verip katlıyorsunuz. İddia yani. Abone olunca veriyor. Araştırın derim. Mesela 5k SP'ye 300 VP veren var.

Abone olunca veriyor
Sadakat puanı kazanmak için ve öngörü ile sadakat puanını katlamak için abone olmana gerek yok. Ayrıca öngörü için VPN kullanmak gerekiyor. Çünkü Türkiye'de öngörü çalışmıyor.

Sadakat puanı kazanmak için ve öngörü ile sadakat puanını katlamak için abone olmana gerek yok diye biliyorum. Ayrıca öngörü için VPN kullanmak gerekiyor. Çünkü Türkiye'de öngörü çalışmıyor.

Çalışıyor az önce oynadım bir kanalda. Abone olunca bazı yayıncılar bişiyler veriyor.

Abone olunca bazı yayıncılar bişiyler veriyor.
Tamam abone olduğunuz takdirde ekstra şeyler kazanabilirsiniz ama sadakat puanı için abone olmaya gerek yok. Öngörü için oy vermek istediğimde sürekli "bulunduğunuz bölgede kullanılamıyor" yazıyor ondan dolayı VPN kullanmak gerekiyor. Siz sanırım VPN açık bir şekilde yaptınız.

Takip edince 300 sadakat puanı geliyor. 5 dakika izlemeye 10 sadakat puanı, işte baskınlara falan katılınca fazladan sp geliyor. Arada sırada bonus geliyor. Ve en sevdiğim olan kumar tarzı bir şey var öngörü diye, adam Valorant maçında mesela, bu maçı kazanır mıyım? Kayıp mı ederim? Gibi şeyler yazıyor. Oy verip katlıyorsunuz. İddia yani. Abone olunca veriyor. Araştırın derim. Mesela 5K Sp'ye 300 VP veren var.

Öneri istemiştim olayı biliyorum,

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı