Valorant Points (VP) Nereden Alınır?

Sadece Trendyol2'dan alıyorum. O da alışkanlık. En fazla 2 3 lira oynuyor fiyat diğer sitelerle. Ama bir sorunum olsa trenyol ile muhatap olacağım biliyorum. Normalde 10 dakikada geliyor. Bir keresinde sadece 2 saat sonra gelmişti kod.

6300 VP alacaksa 2 3 lira oynamıyor.
303 TL şu an itemsatışta Trendyol'da 2 gün önce 276 mı 273'e mi ne aldım.

Merhaba.
Bugün mağazama Yağmacı Vandal ve Asil Spectre geldi. 2'sini de alacağım ama en ucuz ve güvenilir nerede var diye bir sormak istedim.
Aklımda Dijipin var. Zaten oraya güveniyorum fakat sizinde önerebileceğiniz bir site var mı?
Perdijital. Kesin Ve Net.

Merhaba.
Bugün mağazama Yağmacı Vandal ve Asil Spectre geldi. 2'sini de alacağım ama en ucuz ve güvenilir nerede var diye bir sormak istedim.
Aklımda Dijipin var. Zaten oraya güveniyorum fakat sizinde önerebileceğiniz bir site var mı?
Önceden Perdigitalden Almıştım Ama baya zaman geçti.
Aldığınızda Hangi VP Miktarını veriyor?
6.700 VP Alıcam ama 9.620 VP mi veriyor alınca?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-08 180117.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-02-08 180117.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 66
Hocam aslında bakarsanız epin.com.tr de 10 TL'lik Steam key 15 TL. Steam'de yetkili satıcı değil. Ama belki Valorant'ta yetkilidir. Bu konuda bilginiz var mı?

Bir bilgim yok fakat site güvenilir verdikleri kodlar vb. daha önce 3 kere alışveriş yaptım.
Destek ekibine sorabilirsiniz, pek aktif desteği yok ama belki şansınıza denk gelir.

1644700624181.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı