MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.357 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Haziran 2024 #1 Merhaba Technopat ailesi, Tam olarak neler yaşadığımı kısacık 30-40 saniyelik bu videoda görebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sorunu yaşadığım an, bunaldığım için videoyu çekmeye başladım. Her Valorant oyununa girdiğimde bilgisayarım donuyor. Bu sorunu neden yaşıyorum? Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Merhaba Technopat ailesi, Tam olarak neler yaşadığımı kısacık 30-40 saniyelik bu videoda görebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sorunu yaşadığım an, bunaldığım için videoyu çekmeye başladım. Her Valorant oyununa girdiğimde bilgisayarım donuyor. Bu sorunu neden yaşıyorum? Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 1 Haziran 2024 #2 Sistem yazılmamış ama aklıma ilk gelen grafik sürücüsü sorunu. Artı 0 Eksi
KS KS MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.357 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Haziran 2024 #3 recep50 dedi: Sistem yazılmamış ama aklıma ilk gelen grafik sürücüsü sorunu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında mı sorun var tam olarak yoksa ekran kartının son güncellemesinden kaynaklanıyor olabilir mi diyorsunuz hocam? Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Sistem yazılmamış ama aklıma ilk gelen grafik sürücüsü sorunu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında mı sorun var tam olarak yoksa ekran kartının son güncellemesinden kaynaklanıyor olabilir mi diyorsunuz hocam?