Valorant rank atlamak için bir sebep yok

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Yıllardır iyi hoş rank atlıyoruz ama mesela ödül yok ki insanı rank kasmaya teşvik eden bir şey yok. Mesela ben bu sezon başladım tekrardan bronzdan altına çıktım şu an. Mesela ben altın oldum ama neden platine çıkmak için oynayayım ki bir uğurluk için mi? Mesela çıktığımız ranklara göre LoL'de olduğu gibi bilirsiniz LoL'de şanlı kostümler veriyor altın ve üstüne onurunuz yüksekse. Burada da mesela öyle bir şeyler getirilebilir ücretsiz rank kasmaya teşvik etmek için. Onun dışında insanın rank kasası kalmıyor yani. Ego tatminden başka ödülü yok.

Bu tür oyunlar adı üstünde rekabetçi oyunlar olduğu için rank atlamak zaten gerekli hazzı veriyor bence. Rekabetçi bir oyunda daha iyi oynadığını görüp rank atlayarak ego tatmini zaten asıl ödül ekstra şeylere çoğu kişi gerek duymuyor muhtemelen. LoL Valorant'dan çok daha gelişmiş düzeyde olduğu için kostüm verilebilir, Valorant da silah skini verilmesi vs. pek mümkün değil. Sprey, oyuncu kartı verse kimse umursamaz zaten.

Bu tür oyunlar adı üstünde rekabetçi oyunlar olduğu için rank atlamak zaten gerekli hazzı veriyor bence. Rekabetçi bir oyunda daha iyi oynadığını görüp rank atlayarak ego tatmini zaten asıl ödül ekstra şeylere çoğu kişi gerek duymuyor muhtemelen. LoL Valorant'dan çok daha gelişmiş düzeyde olduğu için kostüm verilebilir, Valorant da silah skini verilmesi vs. pek mümkün değil. Sprey, oyuncu kartı verse kimse umursamaz zaten.

Pek katılmıyorum Valorant'ta eğlenmek için giren oyuncu sayısı bir hayli azaldı çoğu kişi sinir ve krizlerle rank kasıyor demek istediğim o hazzı alan insan sayısı azaldı (ben de dahil) kendimden örnek verirsem sadece tam gaz giriyorum 1 2 el ve sonra çıkıyorum.

Benim düşüncem bu yönde.

Pek katılmıyorum Valorant'ta eğlenmek için giren oyuncu sayısı bir hayli azaldı çoğu kişi sinir ve krizlerle rank kasıyor demek istediğim o hazzı alan insan sayısı azaldı (ben de dahil) kendimden örnek verirsem sadece tam gaz giriyorum 1 2 el ve sonra çıkıyorum.

Benim düşüncem bu yönde.
Her bu tarz online oyunun dereceli kısmı böyle aslında. Sakin şekilde rank kasmaya çalışan oyuncu sayısı her zaman çok çok az. Zaten rank atlamayı değerli kılan da o hazzı veren de önceden geçirdiğin sinir krizleri.

Her bu tarz Online oyunun dereceli kısmı böyle aslında. Sakin şekilde rank kasmaya çalışan oyuncu sayısı her zaman çok çok az. Zaten rank atlamayı değerli kılan da o hazzı veren de önceden geçirdiğin sinir krizleri.

Dediğiniz doğru fakat ben eskiye göre bir kıyaslama yaptım yoksa CS2'de de durum böyledir LoL'de de

Önceden 2023 senelerinde güle güle oynardık rekabeti şimdi bakıyorum çoğu kişi birbirine sövüyor 1 kill için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı