Valorant rank atlamak

Memyr

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO'da yaklaşık 2 hesabımda toplam 800-900 saat CS:GO vardı. Valorant çıkınca kapalı betada Valorant'a başladım fakat bilgisayarımın yüzünden oynayamıyordum. 3-4 aydır aktif şekilde Valorant oynuyorum. Aimimin ve oyun bilgimin yeterince geliştiğini düşünerek son zamanlarda dereceli maçlarda rank kasmaya başladım ama çok aptal takımlar geldiğinden dolayı AFK kalan, trolleyen vs. demire attı demirden bronz a çıktım şu an bronz 2'ye yaklaştım. Hala maçlarıma troll insanlar gelip kaybettiriyor çok zor rank atlıyorum. Doğru düzgün Valorant oynayacak arkadaşım da yok. Bunun çözümü nedir bilen var mı ya da sizler nasıl rank kastınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS:GO'da yaklaşık 2 hesabımda toplam 800-900 saat CS:GO vardı. Valorant çıkınca kapalı betada Valorant'a başladım fakat bilgisayarımın yüzünden oynayamıyordum. 3-4 aydır aktif şekilde Valorant oynuyorum. Aimimin ve oyun bilgimin yeterince geliştiğini düşünerek son zamanlarda dereceli maçlarda rank kasmaya başladım ama çok aptal takımlar geldiğinden dolayı AFK kalan, trolleyen vs. demire attı demirden bronz a çıktım şu an bronz 2'ye yaklaştım. Hala maçlarıma troll insanlar gelip kaybettiriyor çok zor rank atlıyorum. Doğru düzgün Valorant oynayacak arkadaşım da yok. Bunun çözümü nedir bilen var mı ya da sizler nasıl rank kastınız?
Afedersiniz ama köpek gibi aim kasmanız lazım. Sonra her maç Reyna kitleyin tek başınıza taşıyın oyunu.

Valorant yayıncılarının Discord sunucularına gelin oralarda kendi rankınıza göre birini bulabilirsiniz.

Benim düşüncem kafanı ranka yorma sadece aimine odaklan ve okumaya çalış öyle takılırsan ranka veya düşüceğim böyle yapmalıyım şöyle yapmalıyım aimini geliştir golda çık ondan sonrası gelir emin ol ayrıca kendine şöyle yakın hissettiğin birini bulursan onla eğlenerek kasarsan daha çok eğlenirsim.

4 yol var:
1. Discord sunucularına girip takım arkadaşı bulmak.
2. Derecesiz oynarken takım arkadaşı bulmak.
3. Aim geliştirmek.
4. En önemlisi ise (Bunu dediğime inanamıyorum) "İNSTALOCK"

Kanka tek şansın var hesabı Gold attırmak 5 raund sonrası ranked da, başka yolla düşersen bir radyant olarak bile gümüş eloda radiant elodan yemediğim vuruşları yediğim oldu büyük ihtimalle hileciler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı