Valorant rank atlanmıyor

Firatttt.x

Centipat
Daha fazla  
Zor botta 15-20 arası vuruyorum, tüm çarların yeteneklerini ezberledim ama bronz elodayım. Neden? Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takım oyunu, zor botlar olsa da DM de alıştırma yapman lazım. Takım iletişimi infolar vs kendine bir ekip bulursan daha iyi, ayrıca bronzdan çıkmak plattan çıkmaktan bile zor o yüzden çok oynaman falan lazım.

Hassasiyetine hakim misin? Takımındakiler yüzünden mi bronzdan çıkamıyorsun?

Hassasiyetime galiba hakim değilim ya çok sağına gidiyor ya da soluna bir de takımdakiler direk entry instalock atıyor bende mecburiyetten Sage, sky ve cyhper falan pasif karakterler oynuyorum.

Tek başına rank atlaman zor en azından kafa dengi iyi oynayan bir Duo bulursan çıkarsın.

O da var kanka ama olmuyor kulaklık desen o da var. Çok güzel ses kasarım.

Ha.

Hassasiyetime galiba hakim değilim ya çok sağına gidiyor ya da soluna bir de takımdakiler direk entry instalock atıyor bende mecburiyetten Sage, sky ve cyhper falan pasif karakterler oynuyorum.

Oda var kanka ama olmuyor kulaklık desen oda var. Çok güzel ses kasarım.

İlk önce aim geliştirmek gerekiyor. Sana uygun olan hassasiyeti bulup o hassasiyete alışman gerek. Onu da oynayarak yapabilirsin. Botlarla alıştırma yapmak gerine DM girmen çok daha yararlı olur. Senden daha iyi takım arkadaşı arayabilirsin.

Hassasiyet çok denedim zaten 5 saat oynuyorsam 2 saat Poligon giriyorum ve hassasiyet iyi gibi.

Yukarıda hakim değilim demişsin ama.

O da var kanka ama olmuyor kulaklık desen o da var. Çok güzel ses kasarım.

Galiba biraz azaltman lazım bir de öyle dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı