Hocam Valorant bence oynanılabilecek bir oyun değil. Kitlesi başlı başına bir sebep zaten. Eğer vakit geçirmek istiyorsanız farklı Online oyunlara yönelmenizi öneriyorum. Veya seviyorsanız hikayeli oyunlar, simülasyon oyunları oynayabilirsiniz.
Hocam singleplayer oyun oynarken sıkılıyorum ama Online tarafta bir aralar Apex Legends sarmıştım onun dışında CS:GO paralı oldu rekabet çok alternatif yok benim için ama güzel multiplayer(beleş ) oyun varsa önerirsen sevinirim.
Hocam singleplayer oyun oynarken sıkılıyorum ama Online tarafta bir aralar Apex Legends sarmıştım onun dışında CS:GO paralı oldu rekabet çok alternatif yok benim için ama güzel multiplayer(beleş ) oyun varsa önerirsen sevinirim.
Evet dün kız arkadaşım ile gireyim dedim hayatımın hatasını yaptım millet sövüşüyor , trollüyor,
Toxic fazla ve Kız kavgası çıktı manit ile takımadaki bir kız ile