Valorant rank nasıl kasılır?

RiotClient.dll

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, Valorant'ı 2 yıldır betadan çıktığından beri oynuyorum. Fakat çıkabildiğim maksimum rank gümüş 2. Bazen çok kötü oynuyorum, fakat bazen de MVP olup takımı taşıyorum. Kötü oynadığım maç 3'ü geçmez ama taşıdığım maçların sayısı bayağı fazla. Ya 2. oluyorum ya da 1. oluyorum. Dün gece 3, 4 gibi girdim karşıya büyük ihtimal smurf geldi. Adam direkt HS atıyordu, çıkamıyorduk takımca adamın önüne. Öyle olunca da takımda bir şey yapmayınca ben alt+ F4 çektim sinirden. Bu bronz veya gümüş liginden nasıl çıkarım? Elbet ben de bazı oyunlarda hata yapıyorum ama çoğu oyunda iyi oynuyorum. Siz gümüşten nasıl çıktınız, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taşıdığın maçlar çok ise yanına birilerini al ve birlikte kasın. Poligon girerek yada dm atarak da aimini geliştirebilirsin. Bence yanına birini alman şart!

Selam. Senin aynı durumunda ben varım. Bazen bu adam oyunu çözmüş diyorlar bazen de abi azcık daha kil alsan maçı alıcaz diyorlar :D en güzel kafanın uyuştuğu bir duo ya da trio kurman. Sonrasında favori karakterlerinle ilgili tüm taktik lineup vs videolarını izlemeni öneririm. İlk etapta aklında tutamıyorsun ama tekrar tekrar izledikçe vs. bir bakmışsın kendiliğinden gelişiyor skill kullanışın taktiklerin falan. benim zamanım olsa uğraşacağım ama artık eskisi gibi odaklanacak zamanı bulamıyorum :(

Her zaman arkadaşlarımla oynayamıyorum, oyunda falan oluyorlar o yüzden solo giriyorum.
Selam. Senin aynı durumunda ben varım. Bazen bu adam oyunu çözmüş diyorlar bazen de abi azcık daha kil alsan maçı alıcaz diyorlar :D en güzel kafanın uyuştuğu bir duo ya da trio kurman. Sonrasında favori karakterlerinle ilgili tüm taktik lineup vs videolarını izlemeni öneririm. İlk etapta aklında tutamıyorsun ama tekrar tekrar izledikçe vs. bir bakmışsın kendiliğinden gelişiyor skill kullanışın taktiklerin falan. benim zamanım olsa uğraşacağım ama artık eskisi gibi odaklanacak zamanı bulamıyorum :(
Lineup biliyorum Viper'da fakat sitelere girerken sıkıntı oluyor ben girmezsem onlar giremiyor ben girsem geri gidemiyorum adam falan arkalıyor veya giderken vuruluyorum.

Her zaman arkadaşlarımla oynayamıyorum, oyunda falan oluyorlar o yüzden solo giriyorum.

Lineup biliyorum Viper'da fakat sitelere girerken sıkıntı oluyor ben girmezsem onlar giremiyor ben girsem geri gidemiyorum adam falan arkalıyor veya giderken vuruluyorum.
Duo veya trio işte burada önemli. Kardeşler takımı kurup birbirinizin arkasını kollayacaksınız. Sadece 3 kişilik bir taktikle tüm takımı sırtlar, her oyunu alırsınız.

" KafadanKontak #Crsfr " eklersin beni oynarız. Ranklar aynı zaten. Ben keyif için oynayınca güzel oynuyorum. Ne zaman hedef koysam tam tersi düşüyor performansım. Tek maçla bir kere altını kaçırdım, sonra daha da çıkamadım oralara :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı