Valorant Rank Sistemi Kötü

Hocam ben bu sezon kendi hesabımı açıp oynamaya başladım 4 W 1 l ile beni gümüş bire attı. Daha sonra her girdiğim oyun ne mi oldu?
1- cennet mahallesini canlı olarak oyunda görebiliyorum.(takımda kendi takım arkadaşın özelliğini üzerinde deniyor; kör atma yanıcı özellik veya bloklama)
2- takıma instalock düellocuların hiçbirinin bir halt yapamadığını sıkıştığı zaman teslim olma anketi başlattığını gördüm.
3- düğün salonu kafasında takımı sabote etmek için bağıra bağıra pembe mezarlık, Ankara'nın bağları ve daha birçok Türk halk, pop her türden şarkı söyleme çalışan veletleri gördüm.
4- oyunun içinde hala bir kız denk geldiği zaman koşa koşa ona silah atıldığını 4A 1b mantığını yapanları biliyorum görüyorum (b'deki savunmaya çalışan benim)
5- AFK bırakanlara laf yok onlar tam bir toxic çorbası.
6- ve en önemlisi ben gümüş 1 olduğum halde karşıma platin ve altın veriyor benim yanımdakiler ise bronz 3 bronz 1 nasıl eşleştiriyor anlamış değilim.
(Kendimi biraz daha zorlarsam yüksek ihtimal siler kurtulurum)

Vallahi CS:GO'ya yazık etmişiz. Hakkınız yemişiz.
Bu tarz oyunların atası CS'dir. Açıkçası Valorant dediğimiz oyun Paladins, Overwatch ve TF 2 çakmasından başka bir şey değil. Oyunu bende oynadım ama CS:GO, Paladins gibi oyunlarla kapışabilecek düzeyde değil. Riot yaptı diye oyuncu topladı başka bir şeyi yok yani.

Eğer 3 veya daha fazla kişi değilseniz rekabetçi oyunları rank kasmak için cidden oynamayın. 3 kişi girerseniz belki taşırsınız fakat diğer türlü sadece şansa bağlı oluyor. Benim 50 vurup kaybettiğim maçlar vardı. LoL'de 22/6 oynayıp kaybettiğim maçlar vardı.
Tek kişi oynuyorsan da çok ciddiye alırsan harbi sinir krizi geçirirsin. Atıcaksın muteni takmayacaksın oyunu.

Eğer 3 veya daha fazla kişi değilseniz rekabetçi oyunları rank kasmak için cidden oynamayın. 3 kişi girerseniz belki taşırsınız fakat diğer türlü sadece şansa bağlı oluyor. Benim 50 vurup kaybettiğim maçlar vardı. LoL'de 22/6 oynayıp kaybettiğim maçlar vardı.
Tek kişi oynuyorsan da çok ciddiye alırsan harbi sinir krizi geçirirsin. Atıcaksın muteni takmayacaksın oyunu.
Ben arkadaşım yok diye FPS oyunu oynamayı bıraktım :) Çok iyi oynamıyorum belki ama en azından zevk almaya çalışıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı