YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.989 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #51 İmparator Antares dedi: Hocam vallaha billaha o aimle 1 haftada imkansız. Ya da bizi trolluyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam 10Dakika çalışıp kenara atmıyorum günde 2-3 saat 1 gün kendimi kaptırıp 6 saat çalışmıştım.
İmparator Antares dedi: Hocam vallaha billaha o aimle 1 haftada imkansız. Ya da bizi trolluyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam 10Dakika çalışıp kenara atmıyorum günde 2-3 saat 1 gün kendimi kaptırıp 6 saat çalışmıştım.
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #52 Gold 1
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.989 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #53 ekinfb44 dedi: Gold 1 Genişletmek için tıkla... Dostum cevapladım şu an da plat 3. Kendimi çok geliştirdim o videodan sonra.
ekinfb44 dedi: Gold 1 Genişletmek için tıkla... Dostum cevapladım şu an da plat 3. Kendimi çok geliştirdim o videodan sonra.
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #54 Silinen üye dedi: Dostum cevapladım şu an da plat 3. Kendimi çok geliştirdim o videodan sonra. Genişletmek için tıkla... Görmedim dostum tebrik ederim.
Silinen üye dedi: Dostum cevapladım şu an da plat 3. Kendimi çok geliştirdim o videodan sonra. Genişletmek için tıkla... Görmedim dostum tebrik ederim.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.989 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #55 ekinfb44 dedi: Görmedim dostum tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 25 Temmuz 2021 #56 Hayalin BBL de mi oynamak?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.989 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #57 Onur Turgut Ermiş dedi: Hayalin BBL de mi oynamak? Genişletmek için tıkla... JLJGFLDJGFDJ Hayır tabii ki E-Sporcu olma hayalim yok.
Onur Turgut Ermiş dedi: Hayalin BBL de mi oynamak? Genişletmek için tıkla... JLJGFLDJGFDJ Hayır tabii ki E-Sporcu olma hayalim yok.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Temmuz 2021 #58 Silinen üye dedi: JLJGFLDJGFDJ Hayır tabii ki E-Sporcu olma hayalim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman niye günde 5-6 saat aim geliştiriyorsun?
Silinen üye dedi: JLJGFLDJGFDJ Hayır tabii ki E-Sporcu olma hayalim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman niye günde 5-6 saat aim geliştiriyorsun?
YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #59 Silinen üye dedi: Alın hocam ancak PC başına geçtim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam inandım teşekkürler.
Silinen üye dedi: Alın hocam ancak PC başına geçtim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam inandım teşekkürler.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 25 Temmuz 2021 #60 Silinen üye dedi: Alın hocam ancak PC başına geçtim. @369926 @YeniHesapf @Herixa @metin2oynuyorum @183189 @sebara @Onur Turgut Ermiş @polat.cbk @thelavuk @Pxn @Ashes Genişletmek için tıkla... Allah kimseye senin gibi Plat vermesin. İmparator Antares dedi: Hocam vallaha billaha o aimle 1 haftada imkansız. Ya da bizi trolluyosun. Genişletmek için tıkla... Rankı Plat değil zaten. Ekran fotoğrafı ile inanmam ben, arkadaşının hesabına da girmiş olabilir. O aimin plat olmasının imkanı yok, öyleyse umarım maçıma gelmez. Elo boost diye report ederim.
Silinen üye dedi: Alın hocam ancak PC başına geçtim. @369926 @YeniHesapf @Herixa @metin2oynuyorum @183189 @sebara @Onur Turgut Ermiş @polat.cbk @thelavuk @Pxn @Ashes Genişletmek için tıkla... Allah kimseye senin gibi Plat vermesin. İmparator Antares dedi: Hocam vallaha billaha o aimle 1 haftada imkansız. Ya da bizi trolluyosun. Genişletmek için tıkla... Rankı Plat değil zaten. Ekran fotoğrafı ile inanmam ben, arkadaşının hesabına da girmiş olabilir. O aimin plat olmasının imkanı yok, öyleyse umarım maçıma gelmez. Elo boost diye report ederim.