Valorant RAW accel Ban attırır mı?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
Bugünlerde hep görüyorum. Aimin daha iyi gidiyormuş vs. merak ettim ama ban yedirir mi hiç bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aim değil de mermi olmasın o. Bir de Vanguard 3. part yazılım kullandığınızı fark ederse yedirir.

Ban yiyen birinin banı açılmış. Rawaccel'in yapımcılarından biri Riot'un desteği ile konuştuklarını ve ban sebebi olmadığını söylüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam olarak ne işe yarıyor? Yabancı videoları izledim ama anlamadım.
CS'deki mantık mesela hassasiyetin düşük arkana hızlı dönemiyorsun ama bu programla oynarsan fareyi ne kadar hızlı çevirirsen sensin de o kadar artıyor normalde arkana dönemediğin yerlerde hızlı çevirdiğin için arkandan daha fazla açıya bile dönebilirsin ivme veriyor fareye.

Fare ivmesi falan dandik şeyler neredeyse bütün profesyonel FPS oyuncuları önermez ve kullanmaz, kullanan profesyonel oyuncular %1'lik bir kesim yani o kadar az. Olay şu hızlı çevirince bilgisayarın hassasiyeti arttırma olayı, yavaş çevirirsen herhangi bir artırma yapmıyor. Bu sürekli yükselip alçalan hassasiyet yüzünden aim alma işi çok daha zor hale geliyor, flickleriniz vs her zaman tutarlı olmuyor işin içinde hız faktörü olduğu için her zaman 1:1 hızda fareyi hareket ettiremiyorsunuz. Benim bildiğim xantares kullanıyor ve kendisi sevmediğini ve kapalı olmasının daha iyi olduğunu söylüyor. Ve bu adam 10 yıldır fare ivmesi kullanıyor. Ban konusunda ise her zaman bir ban yeme ihtimalin var 3. parti uygulama sonuçta.

Son düzenleme:
Fare ivmesi falan dandik şeyler neredeyse bütün profesyonel FPS oyuncuları önermez ve kullanmaz, kullanan profesyonel oyuncular %1'lik bir kesim yani o kadar az. Olay şu hızlı çevirince bilgisayarın hassasiyeti arttırma olayı, yavaş çevirirsen herhangi bir artırma yapmıyor. Bu sürekli yükselip alçalan hassasiyet yüzünden aim alma işi çok daha zor hale geliyor, flickleriniz vs her zaman tutarlı olmuyor işin içinde hız faktörü olduğu için her zaman 1:1 hızda fareyi hareket ettiremiyorsunuz. Benim bildiğim xantares kullanıyor ve kendisi sevmediğini ve kapalı olmasının daha iyi olduğunu söylüyor. Ve bu adam 10 yıldır fare ivmesi kullanıyor. Ban konusunda ise her zaman bir ban yeme ihtimalin var 3. parti uygulama sonuçta.

Kankam atma istersen tenz bile kullanıyor RAW accel videosu var bakabilirsiniz. Ve konuya gelirsek tenz gibi bir e-sporcu kullanıyorsa ban sebebi değilidr diye düşünüyorum yani. (bilgilendirme: Kullandıktan sonra oynayışım çok değişti!)

Kankam atma istersen tenz bile kullanıyor RAW accel videosu var bakabilirsiniz. Ve konuya gelirsek tenz gibi bir e-sporcu kullanıyorsa ban sebebi değilidr diye düşünüyorum yani. (bilgilendirme: Kullandıktan sonra oynayışım çok değişti!)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı