Valorant Razer Gold iadesi gerçek mi?

hefe0935

Decapat
Daha fazla  
Razer Gold alıp VP almak istiyorum ama VP alınca VP geri geliyor gibi bir şey gördüm, tam olarak nedir?
1681235978711.png

hesabına ekstra razer gümüş bakiyesi ekliyor
"Razer tarafından desteklenen bağlılık ödülü kredisidir. Razer'la ödeme yaparken Silver kazan ya da Razer'ın ve Ortaklarımızın sağladığı yazılım ve hizmetlerden faydalan."
1681236224835.png

bunlar birikince bunları alabiliyosun .(şuanlık vp alınmıyor)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hesabına ekstra Razer gümüş bakiyesi ekliyor.
"Razer tarafından desteklenen bağlılık ödülü kredisidir. Razer'la ödeme yaparken Silver kazan ya da Razer'ın ve ortaklarımızın sağladığı yazılım ve hizmetlerden faydalan."
Eki Görüntüle 1736543
Bunlar birikince bunları alabiliyosun.(şu anlık VP alınmıyor)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Razer Gold veriyor sanıyordum teşekkür ederim şimdi sinir krizi geçirmeye gidiyorum.

"Razer tarafından desteklenen bağlılık ödülü kredisidir. Razer'la ödeme yaparken Silver kazan ya da Razer'ın ve ortaklarımızın sağladığı yazılım ve hizmetlerden faydalan."
Eki Görüntüle 1736543
Bunlar birikince bunları alabiliyosun.(şu anlık VP alınmıyor)

Peki Razer Kraken kulaklığı aldım ondan Razer Gold kodu çıkar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı