Yani demek istediğim meta diye bir şey olmamalı herkes eşit olmalı. Bir Patch'e bakıyordum Jhin güçlü, diğerine bakıyorum Lucian çok güçlü. Hepsini dengede tutmak bu kadar zor olmamalı. İyi olan kazanmalı.
Bide yeni map gelse tadından yenmez. Ve şu yenilince herkese söven Allah'a sövenlere vb. olaylara birşey yapılsa. Rekabetçide takımlar çok dengesiz. Bronz 1 den demir'e düştüm. Herkes aim canavarı olmuş. Uzun süre rekabetçi falan girmeyeceğim.
Bir de yeni map gelse tadından yenmez. Ve şu yenilince herkese söven Allah'a sövenlere vb. olaylara biirşey yapılsa. Rekabetçide takımlar çok dengesiz. Bronz 1'den Demir'e düştüm. Herkes aim canavarı olmuş. Uzun süre rekabetçi falan girmeyeceğim.
Bir de yeni map gelse tadından yenmez. Ve şu yenilince herkese söven Allah'a sövenlere vb. olaylara bir şey yapılsa. Rekabetçide takımlar çok dengesiz. Bronz 1'den Demir'e düştüm. Herkes aim canavarı olmuş. Uzun süre rekabetçi falan girmeyeceğim.
Bide yeni map gelse tadından yenmez. Ve şu yenilince herkese söven Allah'a sövenlere vb. olaylara birşey yapılsa. Rekabetçide takımlar çok dengesiz. Bronz 1 den demir'e düştüm. Herkes aim canavarı olmuş. Uzun süre rekabetçi falan girmeyeceğim.