Game_monster Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #31 bdxmrz dedi: 2 hafta kullanınca bayıyor işte. Şu an yıldız belası aldım oda baydı kaos istiyorum çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Yıldız belası favorim hocam hiçbirine değişmem iyon iade edip onu almıştım zaten
bdxmrz dedi: 2 hafta kullanınca bayıyor işte. Şu an yıldız belası aldım oda baydı kaos istiyorum çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Yıldız belası favorim hocam hiçbirine değişmem iyon iade edip onu almıştım zaten
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.542 Çözümler 17 Yer Reykjavik 21 Temmuz 2024 #32 Game_monster dedi: 14 gün içinde olması gerekiyormuş hocam baktım şimdi 1 kereye mahsus 14 gün içinde kullanılmış geliştirilmiş skin iade ediliyor. Genişletmek için tıkla... Edilmiyor artık.
Game_monster dedi: 14 gün içinde olması gerekiyormuş hocam baktım şimdi 1 kereye mahsus 14 gün içinde kullanılmış geliştirilmiş skin iade ediliyor. Genişletmek için tıkla... Edilmiyor artık.
Mrs.Pumpernickel Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2024 #33 kesinlikle almalısınız,yağmacı karambit ile rgx karambit arasında kalmıştım ama rgx'i alınca doğru karar verdiğimi anladım.
kesinlikle almalısınız,yağmacı karambit ile rgx karambit arasında kalmıştım ama rgx'i alınca doğru karar verdiğimi anladım.