Valorant Riva Tuner ile FPS sabitlenmiyor

Baran Çelik1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kardeşimin bilgisayarında Valorant'ta riva tuner ile FPS sabitlemeye çalıştım ama FPS sabitlenmiyor. Sizce neden böyle olur? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardeşimin bilgisayarında Valorant'ta riva tuner ile FPS sabitlemeye çalıştım ama FPS sabitlenmiyor. Sizce neden böyle olur? Cevaplarınız için teşekkürler.
Oyun içi ayarlardan sabitlesen? Daha mantıklı gibi.

RivaTuner yerine NVIDIA Control Center üzerinden uygulama bazlı FPS limiti veya sabitleme yapabilirsiniz veya V-Sync kullanabilirsiniz.

Soruya cevap veremem ancak FPS kısıtlamak için farklı bir tavsiye verebilirim. In-game olarak FPS'i kısıtlayabiliyorsunuz. V-Sync açmaktan bahsetmiyorum. Ayarlar menüsünde var. Haricen ekran kartının kendi yazılımından da kısıtlanabiliyor FPS.

Merhaba riva tuner ile sabitleyebildim ama bu sefer de sadece uygulama açıkken sabit oluyo

Merhaba riva tunerin içinden fps ayarını yaptım ama yukarıda söylediğim gibi sadece riva tuner açıkken fps sabitleniyor o yüzden bende yaptığım ayarı geri almaya karar verdim ve riva tunerin içinden yaptığım fps i 80 e sabitlemiştim onu tekrardan 0 a indirdim sonra uygulamanın içindeki reset tuşuna bastım sıfırlasın diye fakat birşey değişmedi ben de reset tuşuna birkaç kez sürekli bastım sizce sisteme bir zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…