JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 8 Nisan 2021 #1 Merhabalar Valorant oynarken sabit %100 CPU kullanımı oluyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? -Sistem- Sistem linki: Abra A5 V12.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook *Gtx 1050 4 GB. * RAM 16 GB. *Ssd 256 GB. *i5-7300HQ -Gerekli bilgiler- +NVIDIA ekran kartı güncel. + Intel ekran kartı güncel. +Chipset güncel. +Windows 10 Pro orijinal (OEM Key) +BIOS güncel.
Merhabalar Valorant oynarken sabit %100 CPU kullanımı oluyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? -Sistem- Sistem linki: Abra A5 V12.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook *Gtx 1050 4 GB. * RAM 16 GB. *Ssd 256 GB. *i5-7300HQ -Gerekli bilgiler- +NVIDIA ekran kartı güncel. + Intel ekran kartı güncel. +Chipset güncel. +Windows 10 Pro orijinal (OEM Key) +BIOS güncel.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 8 Nisan 2021 #2 İşlemcin yüzünden. Bir şey yapamazsın belki sistemin termal macununu değiştirip temizleyebilirsin veya arkaplandaki uygulamaları kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
İşlemcin yüzünden. Bir şey yapamazsın belki sistemin termal macununu değiştirip temizleyebilirsin veya arkaplandaki uygulamaları kapatabilirsin.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #3 Bu bir sorun mu anlayamadım. Artı 0 Eksi
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Nisan 2021 #4 Chitoge Kirisaki dedi: İşlemcin yüzünden. Bir şey yapamazsın belki sistemin termal macununu değiştirip temizleyebilirsin veya arkaplandaki uygulamaları kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci %100 kullanıyor diyor sizin önerdiğiniz çözüm çok saçma, ısınıyor falan demiyor. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: İşlemcin yüzünden. Bir şey yapamazsın belki sistemin termal macununu değiştirip temizleyebilirsin veya arkaplandaki uygulamaları kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci %100 kullanıyor diyor sizin önerdiğiniz çözüm çok saçma, ısınıyor falan demiyor.
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 8 Nisan 2021 #5 ArdaRiche1 dedi: Bu bir sorun mu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben sorun olduğunu düşünüyorum. Oyun içerisinde takılmalar yaşıyorum. Artı 0 Eksi
ArdaRiche1 dedi: Bu bir sorun mu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben sorun olduğunu düşünüyorum. Oyun içerisinde takılmalar yaşıyorum.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #6 Hocam işlemci yetmediği için %100 kullanıyor. Grafikleri yükseltin. Artı 0 Eksi
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 8 Nisan 2021 #7 Chitoge Kirisaki dedi: İşlemcin yüzünden. Bir şey yapamazsın belki sistemin termal macununu değiştirip temizleyebilirsin veya arkaplandaki uygulamaları kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yakın bir zamanda bakımdan geldi. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: İşlemcin yüzünden. Bir şey yapamazsın belki sistemin termal macununu değiştirip temizleyebilirsin veya arkaplandaki uygulamaları kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yakın bir zamanda bakımdan geldi.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #8 JETTİN ULTİSİ dedi: Ben sorun olduğunu düşünüyorum. Oyun içerisinde takılmalar yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Isınma var mı peki işlemci ya da ekran kartında? *Abra zaten sorunlu bir seri diye biliyorum *Grafikleri düşüğe al *Notebook soğutucu alabilirsin Artı 0 Eksi
JETTİN ULTİSİ dedi: Ben sorun olduğunu düşünüyorum. Oyun içerisinde takılmalar yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Isınma var mı peki işlemci ya da ekran kartında? *Abra zaten sorunlu bir seri diye biliyorum *Grafikleri düşüğe al *Notebook soğutucu alabilirsin
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 8 Nisan 2021 #9 EfeKanagül dedi: Hocam işlemci yetmediği için %100 kullanıyor. Grafikleri yükseltin. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda oynuyorum. Artı 0 Eksi
EfeKanagül dedi: Hocam işlemci yetmediği için %100 kullanıyor. Grafikleri yükseltin. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda oynuyorum.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #10 JETTİN ULTİSİ dedi: En düşük ayarlarda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları yükseltip işlemcideki yükün bir kısmını ekran kartına verebilirsiniz. Artı 0 Eksi
JETTİN ULTİSİ dedi: En düşük ayarlarda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları yükseltip işlemcideki yükün bir kısmını ekran kartına verebilirsiniz.