Valorant sadece bir hesapta giriş ekranında kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 11

İlker Soran

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Valorant'ta şöyle bir sorun yaşıyorum:
Oyuna giriş yaparken sadece bir hesapta oyun giriş ekranında aniden kapanıyor. Hiçbir hata mesajı vermeden direkt masaüstüne atıyor. Ama diğer hesaplarla denediğimde oyun sorunsuz açılıyor, oynayabiliyorum. Yani sorun bilgisayarda değil gibi, sadece o belirli hesaba özel bir sıkıntı var.
Dosya bütünlüğünü doğruladım, oyunu tekrar yükledim, sürücüler güncel, sistem yeterli. Ama sonuç aynı. Aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler şimdiden.

Selamlar,
Valorant'ta şöyle bir sorun yaşıyorum:
Oyuna giriş yaparken sadece bir hesapta oyun giriş ekranında aniden kapanıyor. Hiçbir hata mesajı vermeden direkt masaüstüne atıyor. Ama diğer hesaplarla denediğimde oyun sorunsuz açılıyor, oynayabiliyorum. Yani sorun bilgisayarda değil gibi, sadece o belirli hesaba özel bir sıkıntı var.
Dosya bütünlüğünü doğruladım, oyunu tekrar yükledim, sürücüler güncel, sistem yeterli. Ama sonuç aynı. Aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler şimdiden.

Aynı sorun bende de var ama şu an oynaya tıkladığımda Valorant yükleme ekranında kalıyor oyun açılmıyor.

Bende de başta aynısıyıydı şu an yükleme ekranında kalıyor ama oyun sesi geliyor.

Hocam bende şöyle bir sorun daha var başka bir hesapta da oyuna giriyorum ama lobide hiçbir şekilde oyun modu değiştiremiyorum tıklıyorum geçiş yapmıyor. Sıraya girmeye çalışıyorum eşleşmeye girme başarısız diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı