Valorant sadece Gece Pazarı sorgulanmış hesap alınır mı?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba İtemsatış'da Valorant Gece Pazarı hesabı buldum, hesap mail onaysız, eğitimi yapılmamış, kullanıcı adı koyulmamış, oyun içinden Gece Pazarı açılmamış, telefon onaylanmamıştır. API'lar ile Gece Pazarı sorgulanmış, sizce alsam VP yüklesem sorun olur mu?

Merhaba İtemsatış'da Valorant Gece Pazarı hesabı buldum, hesap mail onaysız, eğitimi yapılmamış, kullanıcı adı koyulmamış, oyun içinden Gece Pazarı açılmamış, telefon onaylanmamıştır. API'lar ile Gece Pazarı sorgulanmış, sizce alsam VP yüklesem sorun olur mu?

Benim şu an da kullandığım hesabı böyle almıştım. 1 yıla yakın bir zamandır benimle bir daha da bir şey olmaz diye tahmin ediyorum. Muhtemelen o oluşturduları mailleri de sallıyorlardır çünkü birsürü hesap oluştururken aynı zamanda mail de oluşturmak zorundalar. Bunu yapacaklarını sanmıyorum.

Adamlar başka hesabın gece pazarını sorgulamış olabilir neden alasınki o hesabı?

Şu an hesabı alalı 7 ay oldu ve hesaba hiçbir şekilde giris olmadi ve bu surecte hesaba 10k VPden fazla yatirdim.

Benim şu an da kullandığım hesabı böyle almıştım. 1 yıla yakın bir zamandır benimle bir daha da bir şey olmaz diye tahmin ediyorum. Muhtemelen o oluşturduları mailleri de sallıyorlardır çünkü bir sürü hesap oluştururken aynı zamanda mail de oluşturmak zorundalar. Bunu yapacaklarını sanmıyorum.

Hocam şu an hâla hesaba bir şey olmadi degilmi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı