düşenekmek
Decapat
Valorant'ta skini yükseltmeden sadece Poligon'da kullansam iade edebilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam skini denemek için yapacaksan sana önerim hiç uğraşma Showcase izle YouTube'dan.
Tercih meselesidir hocam haklısınızYouTube'dan anlaşılmıyor hocam. Mesela ulupençe bıçağını izlediğimde hiç beğenmemiştim arkadaşım aldı onun hesabında oynadım aşırı güzel geldi.
Hocam zaten silahı yükseltmediğiniz için silahın sesi de efektleri de orijinal vandal ile bire bir aynı olacaktır o yüzden siz aslında sadece görüntüsünü denemiş oluyorsunuz bundan dolayı Youtube videosu izlemek size daha yardımcı olur hem de uğraşmazsınız.YouTube'dan anlaşılmıyor hocam. Mesela ulupençe bıçağını izlediğimde hiç beğenmemiştim arkadaşım aldı onun hesabında oynadım aşırı güzel geldi.
Poligonda denediğinde de anlamayacaksın ki? Efektsiz olduğu için anlaşılmaz.YouTube'dan anlaşılmıyor hocam. Mesela ulupençe bıçağını izlediğimde hiç beğenmemiştim arkadaşım aldı onun hesabında oynadım aşırı güzel geldi.
Hocam zaten silahı yükseltmediğiniz için silahın sesi de efektleri de orijinal vandal ile bire bir aynı olacaktır o yüzden siz aslında sadece görüntüsünü denemiş oluyorsunuz bundan dolayı YouTube videosu izlemek size daha yardımcı olur hem de uğraşmazsınız.
Poligon'da denediğinde de anlamayacaksın ki? Efektsiz olduğu için anlaşılmaz.
Ulupençe bıçak gibi bayonet tipi bıçaklar hissiyat açısından çok güzeller. O yüzden videodan anlayamamışsındır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.