Valorant Satıldıktan sonra geri alınan hesap

Hocam siteyle görüşün. Ayrıca o kadar saçma ve kanıt bile sayılamayacak bir videoyla dava açılamaz. Ancak siteyle görüşmenizde yarar var. Çünkü sözleşmedeki o madde biraz sıkıntılı. Ancak net bir kanıt olmadığı için bir şey olacağını zannetmiyorum.

Siteyle görüştüm ve cevaplarını yazdım zaten.

Yönetici
9 saat önce

Ortak yol bulmaya çalışmanız gerekmekte eğer ortak yolu sağlayamıyorsanız iade yapmanız gerekir.

Bunun yeterli olmadığını falan da söyledim ama cevap yok otomatik mesaj atıyor site sadece. Yazdıkları otomatik mesaj da şu;

Destek vermek için mesajlaşma bölümünden kendisine ulaşmanız gerekmektedir. Aksi takdirde alıcınız hakkınızda şikayet oluşturacak ve biz de gerekli bilgiler savcılık ile paylaşmak durumun da kalacağız.

Sitenin onaylı satıcısı olmam, ilk defa bu sorunu yaşamam ve bundan çok daha değerli valorant, steam, faceit hesapları satmış olmamı bilmesi dışında bir sorun yok ama saçma şekilde alıcının tarafını tutuyorlar sürekli.

Kabul ettiğiniz madde sıkıntı çıkarabilir. Bir avukatla görüşün, ona göre hareket edin.

GameSatış hesap alırken sözleşmede yazıyor zaten hesap aldıktan sonra tüm sorumluluk alıcıdadır sizlik bir şey yok.

Peki ya hesap satıldığı için riot tarafından yasaklandıysa yine sorumlu ben mi olurum?

Peki ya hesap satıldığı için Riot tarafından yasaklandıysa yine sorumlu ben mi olurum?

Riot tarafından yasaklandığına dair bir kanıt var ise sizlik bir şey olacağını sanmıyorum. Sonuçta geri almaya çalışmamışsınız.

Hiçbir şey ile ilgili kanıt yok ortada şu anda.

Dava açtıktan sonra karşı tarafın kazanacağını sanmıyorum, zaten hesap alım-satımları yasaklanmış bir oyun. Hesap ticaretinin yapılmasının yasak olduğu bir oyunda eğer hesabı satın alıyorsan tüm sorumluluk sana ait olur.

Yasa dışı iş yapıyorsun. Dava yersen kaybedersin.

hocam arkadaşım benzer bir durum yaşadı da sonucu ne oldu sizin işin paylaşabilirmisniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…