Valorant Secure Boot hatası

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Arkadaşlar selam, Gigabyte anakart kullanıyorum. Secure Boot'u açarken bir anda ekran gitti ve anakartı servise göndermek zorunda kaldım.
Kendi başıma yapmak istemiyorum Valorant oynamak için Secure Boot'u aktif etmek gerekiyormuş bir türlü yapamadım yardımcı olacak var mı?

Hayır yanlışınız var.
Gigabyte B450-S2H kullanıyorum aynı sorunu yaşadım BIOS'tan Secure Boot'u açmak ayrı bir dert evet fakat uğraştığına açılıyor ama GPT disklerde siyah ekran veriyor. MBR'ye çevirince ise sorun çözülüyor.

B450 Aorus Elite anakartta açtıgımda yeniden baslatılsın mı dedi evete bastım görüntü gitti sürekli yeniden başlattı çözüm ise serviste yeni bir BIOS attılar APU bir işlemcim olmuş olsaydı belki de arka çıkışlardan görüntü alabilirdim.

Hayır yanlışınız var.
Gigabyte B450-S2H kullanıyorum aynı sorunu yaşadım BIOS'tan Secure Boot'u açmak ayrı bir dert evet fakat uğraştığına açılıyor ama GPT disklerde siyah ekran veriyor. MBR'ye çevirince ise sorun çözülüyor.

Tam hatırlamıyorum sorun olduğu sadece kalmış bende,
Dedğiniz doğrudur.
O zaman UEFI'yi kullanamıyorsunuz ya Secure Boot'tan ya UEFI'dan vazgeçeceksiniz yine de sorun büyük.

B450 Aorus Elite anakartta açtıgımda yeniden baslatılsın mı dedi evete bastım görüntü gitti sürekli yeniden başlattı çözüm ise serviste yeni bir BIOS attılar APU bir işlemcim olmuş olsaydı belki de arka çıkışlardan görüntü alabilirdim.

Peki bu çökme yaşandığında BIOS'u sıfırlamayı denediniz mi?

Ben APU sistemle aynı sorunu yaşadım.
AMD A10-9700 bende yeni BİOS attım daha sonra böyle çözmüştüm.

Peki bu çökme yaşandığında BIOS'u sıfırlamayı denediniz mi?

Her türlü sıfırlama yöntemini denedim hiçbiri işe yaramadı Gigabyte anakartlarda görüntü alınamıyormus araştırdıgıma göre.

AOMEI Partition assistant ile diskinizi MBR'ye çevirip sorunun çözüldüğünü arkadaşlara kanıtlar mısınız? Dene.

AOMEI Partition assistant ile diskinizi MBR'ye çevirip sorunun çözüldüğünü arkadaşlara kanıtlar mısınız?

MBR'ye.

AOMEI Partition assistant ile diskinizi MBR'ye çevirip sorunun çözüldüğünü arkadaşlara kanıtlar mısınız?

İndirip deneyeceğim fakat isletim sistemi çökmez değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı