Valorant Secure Boot hatası

İşletim sistemi
Windows 10

YagizTea

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
A320M-S2H
İşlemci
Ryzen 3 1200
Valorant'ı 3 senedir zaten kendi bilgisayarımda oynuyorum. Yeni bir hesap açtım onda oynayayım dedim. Bu hesapla oyuna girerken fotoğrafta belirttiğim hatayı alıyorum. 3 senedir oynadığım hesapta bir sorun yok ama bu hesapta sorun var. Neyse Secure Boot etkinleştireyim dedim. Bir türlü olmuyor aktifleştirmek için BIOS'tan her şeyi denedim ama bir türlü olmadı.

Valorant'ı 3 senedir zaten kendi bilgisayarımda oynuyorum. Yeni bir hesap açtım onda oynayayım dedim. Bu hesapla oyuna girerken fotoğrafta belirttiğim hatayı alıyorum. 3 senedir oynadığım hesapta bir sorun yok ama bu hesapta sorun var. Neyse Secure Boot etkinleştireyim dedim. Bir türlü olmuyor aktifleştirmek için BIOS'tan her şeyi denedim ama bir türlü olmadı.

Fotoğrafı atar mısınız?

BIOS modu UEFI olması gerekirken eski yazıyor. Security mod desteklenmiyor diyor. Siz Windows'u UEFI olarak değil de legacy (MBR) olarak mı kurdunuz? Rehberi uygulayın.

Windows kaç kullanıyorsunuz

Denedim zaten olmuyor.

Fotoğraf attım ama yüklenmemiş herhalde bir daha yükleyeyim.

Hocam yüklenmiyor ama Valorant Secure Boot yazarsanız çıkan hata zaten.

Windows kaç kullanıyorsnuz

BIOS modu UEFI olması gerekirken eski yazıyor. Security mod desteklenmiyor diyor. Siz Windows'u UEFI olarak değil de legacy (MBR) olarak mı kurdunuz? Rehberi uygulayın.

Hiçbir fikrim yok nasıl öğrenebilirim ne şekilde kurmuşum.

Windows kaç kullanıyorsunuz

Windows kaç kullanıyorsnuz

Windows 10.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı