Valorant Secure Boot hatası

Aze_Kartal

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 2060 SUPER
Anakart
Gigabyte h510mh
İşlemci
i5
Valorant'ta Secure Boot aktif değil hatası alıyorum BIOS'tan düzeltmeye çalıştığımda "user" modda başlatmam gerektiğini söylüyor denemediğim yöntem kalmadı yardımcı olabilecek biri var mı?(Windows 10 Pro kullanıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta Secure Boot aktif değil hatası alıyorum BIOS'tan düzeltmeye çalıştığımda "user" modda başlatmam gerektiğini söylüyor denemediğim yöntem kalmadı yardımcı olabilecek biri var mı?(Windows 10 Pro kullanıyorum.)

BIOS'tan CSM kapat. Secure Boot enabled yap. Secure Boot mode Custom yapıp kaydedip çık.

BIOS'tan CSM kapat. Secure Boot enabled yap. Secure Boot mode Custom yapıp kaydedip çık.
Deneyip gelicem tavsiyen için teşekkür ederim

1740323230793.png
1740323246698.png

Son düzenleme:
BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısma tekrar girin, fabrika varsayılan tuşlarını yükleme kısmına tıklayıp evet deyip kaydedip çıkın.
daha önce denemiştim istersen tekrar denerim bekle..

BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısma tekrar girin, fabrika varsayılan tuşlarını yükleme kısmına tıklayıp evet deyip kaydedip çıkın.
1740323703646.png

Evet

En sağ üste "kaydet ve çık" olması lazım oraya gelip kaydet ve kurulumdan çık diyorum. Aynı zamanda Secure Boot'u enabled yaptığımda "user mod"da olmam gerektiğini söylü.
Yor eğer user moda nasıl geçeceğimi biliyorsanız daha rahat olabilir.

Reset to setup mode kısmına tıklayıp evet deyip kaydedip çıkın. Sonra tekrar BIOS'tan
Secure Boot kısmını atın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı