umutcancelik00 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Merhaba bugün Valorant böyle bir hata vermeye başladı. Bundan önce vermiyordu hiç. Bilgisayarı yeniden başlattım yine hata vermeye devam ediyor. Dosya Ekleri sadsadad.png 8,6 KB · Görüntüleme: 205
Merhaba bugün Valorant böyle bir hata vermeye başladı. Bundan önce vermiyordu hiç. Bilgisayarı yeniden başlattım yine hata vermeye devam ediyor.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.809 Çözümler 20 16 Ocak 2025 #2 umutcancelik00 dedi: Merhaba bugün Valorant böyle bir hata vermeye başladı. Bundan önce vermiyordu hiç. Bilgisayarı yeniden başlattım yine hata vermeye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açın, SVM diye olur genelde anakart ayarlarında. Artı 0 Eksi
umutcancelik00 dedi: Merhaba bugün Valorant böyle bir hata vermeye başladı. Bundan önce vermiyordu hiç. Bilgisayarı yeniden başlattım yine hata vermeye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açın, SVM diye olur genelde anakart ayarlarında.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.555 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 16 Ocak 2025 #3 umutcancelik00 dedi: Merhaba bugün Valorant böyle bir hata vermeye başladı. Bundan önce vermiyordu hiç. Bilgisayarı yeniden başlattım yine hata vermeye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyaları zarar görmüş bu yüzden oyun tam olarak başlatılamıyor. Artı 0 Eksi
umutcancelik00 dedi: Merhaba bugün Valorant böyle bir hata vermeye başladı. Bundan önce vermiyordu hiç. Bilgisayarı yeniden başlattım yine hata vermeye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyaları zarar görmüş bu yüzden oyun tam olarak başlatılamıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #4 umutcancelik00 dedi: Merhaba bugün Valorant böyle bir hata vermeye başladı. Bundan önce vermiyordu hiç. Bilgisayarı yeniden başlattım yine hata vermeye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta Secure Boot açık mı? Artı 0 Eksi
umutcancelik00 dedi: Merhaba bugün Valorant böyle bir hata vermeye başladı. Bundan önce vermiyordu hiç. Bilgisayarı yeniden başlattım yine hata vermeye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta Secure Boot açık mı?
KS KS umutcancelik00 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #5 Einstein dedi: BIOS'ta Secure Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #6 umutcancelik00 dedi: Açık. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
umutcancelik00 dedi: Açık. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
KS KS umutcancelik00 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #7 Einstein dedi: Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Burda Dosya Ekleri asdasdasdafasfas.png 58,1 KB · Görüntüleme: 185 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Burda
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #8 umutcancelik00 dedi: Burada. Genişletmek için tıkla... Evet Secure Boot açık gözüküyor. Hesap ile ilgili bir durum olabilir. Valorant destek ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
umutcancelik00 dedi: Burada. Genişletmek için tıkla... Evet Secure Boot açık gözüküyor. Hesap ile ilgili bir durum olabilir. Valorant destek ile iletişime geçin.