Selamlar,
Riot'a kayıt açarak sizinle aynı noktaya geldim. Ilk önce bir takım önerilerde bulundular, DNS değişikliği ve TCP/IPv6 protokülünü devre dışı bırakma gibi. Sonrasında log toplama ve paylaşma şimdi ise Ping Plotter testi istendi, sonuç elimde. Hem Riot kaydında hem de Superonline kaydında paylaştım.
Ne yazık ki Superonline, açtığım kayıtları biran önce kapatmaya çalışıyor. Ben de en hızlı şekilde kontrol edip sorun çözülmediği için kayıtları yeniden açıyorum. Anladığım kadarıyla açtığım bir kayıt BTK şikayeti olarak değerlendiriliyor ki bu onlar için çok önemli (hep aynı kişi arayıp benimle iletişime geçiyor). Bugün yaptığımız konuşmamızda ısrarcı olduğumu sanırım hissettirebildim kendilerine. Bir ekip benimle gün zaman belirleyerek yanıma geleceğini ve saha ekipleri ile eş zamanlı bir çalışma yapmayı teklif ettiler, kabul ettim, iletişime geçmelerini bekliyorum.
Diğer yandan web sitesindeki kaydımı dediğiniz bilgiler ile kapatıyorlar, ben de elde ettiğim bilgileri paylaşarak tekrar açıyorum. Bu tür kurumların şikayet çözüm süreleri ölçülüyor aynı şekilde şikayet kayıtlarını kapatma kaliteleri de ölçülüyor, bunu bildiğim için verebileceğim en hızlı reaksiyon ile kontrol edip çözülmediği için geri açıyorum.
Genel bir sorun olduğunu her konuşmamızda yineliyorum fakat buna kesinlikle yanaşmıyorlar, bu bilgi de onların hoşlanmadığı bir durum. En azından konuşmalar kayıt altına alındığı için bunu kullanıyorum. İleride kayıtlar incelenirse (takım liderleri rastgele seçip inceler) müşteri temsilcisi gerekli aksiyonu almadığı için sorumlu tutulabilir.
Daha fazla uzatmak istemiyorum, bu tür 2 kurum arasında kalan komplike sorunlar ile karşılan kullanıcılara belki bir faydası olabilir ihtimali ile deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Mücadeleye devam