orada yok ama hesabın e postasını değiştirirsen mail geliyor diyorlar e postayı nereden değiştirebilirim ?Şifre değiştirme maili Spam veya Önemli bölümüne düşmüş olabilir.
Onun için de şifre lazım.Orada yok ama hesabın e postasını değiştirirsen mail geliyor diyorlar. E postayı nereden değiştirebilirim?
Hocam mesajları okudunuz mu? Ticket atması için yeni hesap açsın dedim. Siz tabi hiç bir şey okumadan direk tepki veriyorsunuz. Anlıyorum devam.Böyle düşüneni de ilk defa görüyorum, helal olsun. Sizden tam bir dizi senaristi olur.
İlk mesajınız; ''Ticket at. Gerekli bilgileri verirsen her türlü yardımcı oluyorlar.'' Dahasında da bir şey göremiyorum? Hatam varsa düzelt.Hocam mesajları okudunuz mu? Ticket atması için yeni hesap açsın dedim. Siz tabi hiç bir şey okumadan direk tepki veriyorsunuz. Anlıyorum devam.
Bakın hala anlamıyorsunuz. Yeni hesap açın derken demek istediğim yeni hesap aç ve ticket at. Siz yanlış anlıyorsunuz. Algılama probleminiz falan mı var?İlk mesajınız; ''Ticket at. Gerekli bilgileri verirsen her türlü yardımcı oluyorlar.'' Dahasında da bir şey göremiyorum? Hatam varsa düzelt.
Hocam sizde de görme sorunu falan var sanırım. ''Ticket atması için yeni hesap açsın.'' diyorsunuz, eyvallah burasını anlıyorum. Ama bu mesajınızı zaten gördüm, üstelik cevap bile verdim. Siz, ''Mesajları okudunuz mu?'' diyorsunuz. Ee ben zaten o mesaja cevap veriyorum sen de o mesajın üstüne cevap verince ''Mesajları okudunuz mu?'' diyorsun. Çok garipsin.Bakın hala anlamıyorsunuz. Yeni hesap açın derken demek istediğim yeni hesap aç ve ticket at. Siz yanlış anlıyorsunuz. Algılama probleminiz falan mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.