Valorant şifremi unuttum

İlk mesajınız; ''Ticket at. Gerekli bilgileri verirsen her türlü yardımcı oluyorlar.'' Dahasında da bir şey göremiyorum? Hatam varsa düzelt.
Bakın hala anlamıyorsunuz. Yeni hesap açın derken demek istediğim yeni hesap aç ve ticket at. Siz yanlış anlıyorsunuz. Algılama probleminiz falan mı var?

Bakın hala anlamıyorsunuz. Yeni hesap açın derken demek istediğim yeni hesap aç ve ticket at. Siz yanlış anlıyorsunuz. Algılama probleminiz falan mı var?
Hocam sizde de görme sorunu falan var sanırım. ''Ticket atması için yeni hesap açsın.'' diyorsunuz, eyvallah burasını anlıyorum. Ama bu mesajınızı zaten gördüm, üstelik cevap bile verdim. Siz, ''Mesajları okudunuz mu?'' diyorsunuz. Ee ben zaten o mesaja cevap veriyorum sen de o mesajın üstüne cevap verince ''Mesajları okudunuz mu?'' diyorsun. Çok garipsin. :D Biraz yazdığımı anlamaya çalışsan çözersin zaten. Gelip burada boş konuşmanın manası yok. Gereksiz bir şey yüzünden insanları küçük düşürmeye de gerek yok, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı