Valorant sıkı aim antrenmanı için taktikler

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Bugün oyundan tanıştığım adamla oynarken ilk maçımda direk attı beni gruptan. Yetti artık bu kolsuzluk, çok sıkı bir aim antrenmanina gireceğim taktikleriniz nelerdir? Öyle iki gün yapıp bırakmamak için kendime söz veriyorum.

Miyagi'yi deneyebilirsin. Beni geliştiren taktik buydu.

Her şeyden önce disiplin. Disiplin olmadan gerisi gelmez 1 hafta aim çalışıp bırakma.

Disiplin olmadan hiçbir şey olmaz, ben yanlışlıkla 1 yıldır aim çalışıyorum ve sonuçlarını yeni görmeye başladım, nedeni ise çok fazla yapmıyor idim. Bu konuda miyagi ile hellian ın antrenmanını öneririm.

Günde 20 dakika çalışıp sonrasında oynamak yeterli neyden bahsediyorsunuz hocam.

Kardeş bir oyuna çalışmak nedir ya git dışarıya azıcık gez sonra buraya geliyorsunuz çok asosyalim arkadaş arıyorum diye konu açıyorsunuz ayrıca hayatsız gibi oyun oynamıyorum ki en yüksek elolara çıkayım.

Adamın gezecek arkadaşı yoksa ne yapsın oyundan keyif alabilmek için iyi oynamak gerekiyor o yüzden aim çalışmak istemiş ne var bunda?

Ibana 200-300 TL yolla da gezem tozam bir oyuna hayatımı adamayam.

Adamın gezecek arkadaşı yoksa ne yapsın oyundan keyif alabilmek için iyi oynamak gerekiyor o yüzden aim çalışmak istemiş ne var bunda?

Dostum sorunda burada zaten arkadaşı yoksa niye içeriye kapansınki çıksın dışarıya illa biriyle tanışır.

Ibana 200-300 TL yolla da gezem tozam bir oyuna hayatımı adamayam.

Gülüm git çalış kazan bütün asosyaller toplandı herhalde başıma .

Gez dolaş demesi kolay belki adamın sosyal anksiyetesi var nerden biliyorsun hem seni neden bu kadar ilgilendiriyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…