Geforce Mx130 Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.637 Çözümler 26 13 Şubat 2022 #1 Mağazamda İyon Şerif var ama ben Phantom almak istiyorum. Bu Sheriff'i alsam ve geliştirmeden biraz kullansam iade edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022
Mağazamda İyon Şerif var ama ben Phantom almak istiyorum. Bu Sheriff'i alsam ve geliştirmeden biraz kullansam iade edebilir miyim?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 13 Şubat 2022 #2 Valorant'ın kendi sitesinde yazan bilgiye göre silahı kullanırsanız iade edemiyorsunuz. VALORANT - Oyun İçi İçerikleri İade Etmek Artı 1 Eksi
Valorant'ın kendi sitesinde yazan bilgiye göre silahı kullanırsanız iade edemiyorsunuz. VALORANT - Oyun İçi İçerikleri İade Etmek
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #3 Geforce Mx130 dedi: Mağazamda İyon Şerif var ama ben Phantom almak istiyorum. Bu Sheriff'i alsam ve geliştirmeden biraz kullansam iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İade edebilirsin. Geliştirmemen gerek sadece. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Mağazamda İyon Şerif var ama ben Phantom almak istiyorum. Bu Sheriff'i alsam ve geliştirmeden biraz kullansam iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İade edebilirsin. Geliştirmemen gerek sadece.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 13 Şubat 2022 #4 Silinen üye dedi: İade edebilirsin. Geliştirmemen gerek sadece. Genişletmek için tıkla... Kullanırsanız iade edemiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İade edebilirsin. Geliştirmemen gerek sadece. Genişletmek için tıkla... Kullanırsanız iade edemiyorsunuz.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #5 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Kullanırsanız iade edemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İade ettim. Kar diyarı phantom aldım beğenmediğim için iade ettim 5 dakika içerisinde VP geri geldi. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Kullanırsanız iade edemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İade ettim. Kar diyarı phantom aldım beğenmediğim için iade ettim 5 dakika içerisinde VP geri geldi.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 13 Şubat 2022 #6 Silinen üye dedi: İade ettim. Genişletmek için tıkla... Hangi tarihte iade ettiniz? Şu anda kullanılan içeriklerin de iade edilemediği yazıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İade ettim. Genişletmek için tıkla... Hangi tarihte iade ettiniz? Şu anda kullanılan içeriklerin de iade edilemediği yazıyor.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #7 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Hangi tarihte iade ettiniz? Şu anda kullanılan içeriklerin de iade edilemediği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Aralık ayında. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Hangi tarihte iade ettiniz? Şu anda kullanılan içeriklerin de iade edilemediği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Aralık ayında.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 13 Şubat 2022 #8 Silinen üye dedi: Aralık ayında. Genişletmek için tıkla... İnternet sitelerinde yazan yazı iade edilemediği yönünde. Riot Games'in sizin içeriğinizi iade almış olması başkalarının da alacağı anlamına gelmiyor maalesef. Deneme yanılma yöntemi yapılamayacağı için direkt resmi siteden bilgi vermek en iyisi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Aralık ayında. Genişletmek için tıkla... İnternet sitelerinde yazan yazı iade edilemediği yönünde. Riot Games'in sizin içeriğinizi iade almış olması başkalarının da alacağı anlamına gelmiyor maalesef. Deneme yanılma yöntemi yapılamayacağı için direkt resmi siteden bilgi vermek en iyisi.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #9 Dediklerine göre ben sistemin açığını kullanarak iade etmişim. Artı 0 Eksi