Valorant yükseltilmiş silah iadesi

• Konuyu başlatan zimo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 658

zimo

Centipat
Daha fazla  
Selam. 2 gün önce sabah iyon karambiti alıp yükselttim fakat bıçağı beğenmedim ve iade etmek istiyorum. Valorant'ın kendi yerinden iade talebi yerine girdiğimde iade edebileceğiniz bir içerik bulumamaktadır diyor. Riot'a ticket attım şimdi iade için iade ederler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem hala oyunun yaklaşık yarım yıl önceki haliyle devam ediyorsa eğer;
Maalesef artık iade edebilme şansınız yok demektir. Yükseltme satın almamış veya almış olduğunuz kaplama ile hiçbir maça girmemiş olsaydınız böyle bir şey "belki" olası olabilirdi hocam. İyon karambit gayet tatlı duruyor, iade edemezseniz de iyi oyunlar hocam gelecek kaplamalara bakalım.

Sistem hala oyunun yaklaşık yarım yıl önceki haliyle devam ediyorsa eğer;
Maalesef artık iade edebilme şansınız yok demektir. Yükseltme satın almamış veya almış olduğunuz kaplama ile hiçbir maça girmemiş olsaydınız böyle bir şey "belki" olası olabilirdi hocam. İyon karambit gayet tatlı duruyor, iade edemezseniz de iyi oyunlar hocam gelecek kaplamalara bakalım.
Valorantın sistemi o kadar bozuk ki direkt şöyle anlatayım anlarsınız. 3 tane kaplama aldım ve kaplamaları geliştirmeyip kullanmadığım halde iade almadılar. Yani değişen bir şey yok. Destek ekibi bilgisiz botlardan oluşan bir ekip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı