Çözüldü Valorant silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

canberk3123

Hectopat
Yer
konya
Daha fazla  
Merhaba bunun gibi bir hatayı formda bulamadım ilk önce oyunu güncellemek için girdim Riot'a baktım güncelleme yeri hareket etmiyor dönüp duruyor bayağıdır bende sil yükle yapayım dedim ama Denetim Masası'ndan silmeye çalıştığımda ürün açık diyor oysa ben Valorant'a PC'den 1 2 aydır girmedim üstüne oyunu zaten daha önce sildim sanıyordum güncelle yeri gelince şaşırdım sizce nasıl çözebilirim?

Çözüm
Görev yöneticisinde Valorant açıktır oraya iyice bak görevi sonlandır de.

Kanka sorunu çözdüm yönetici olarak açınça oldu ama ben bu oyunu daha önce sildim ve yüklenmesine imkan yok bir de Riot'u ben başlangıçtan kaldırdım ben istemediğim sürece açılamaz neyse sorun çözüldü teşekkürler.
Görev yöneticisinde Valorant açıktır oraya iyice bak görevi sonlandır de.

Kanka sorunu çözdüm yönetici olarak açınça oldu ama ben bu oyunu daha önce sildim ve yüklenmesine imkan yok bir de Riot'u ben başlangıçtan kaldırdım ben istemediğim sürece açılamaz neyse sorun çözüldü teşekkürler.

Çözüm
Windows+r tuşuna basın. Ardından ms Config yazın. Oradan ön yükleme kısmından gelişmiş seçeneklere girin. Sonra da PCI kilidi hata ayıklama tikini kaldırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı