Çözüldü Valorant silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

unki

Hectopat
Daha fazla  
Yer açmak için Valorant'ı silmeye çalışıyorum ama nereden sileceğimi bulamadım. Denetim masasında yok, ayarlarda program silme kısmında da yok. YouTube'da da videolara baktım orada dediğim yerlerden bulup siliyorlar. Direkt dosyalarda Riot Games klasöründeki Valorant'ı silmeyi de düşündüm ama ne kadar temiz bir iş olur emin olamadım. En kısa sürede çözüm bekliyorum.

Yer açmak için Valorant'ı silmeye çalışıyorum ama nereden sileceğimi bulamadım. Denetim masasında yok, ayarlarda program silme kısmında da yok. YouTube'da da videolara baktım orada dediğim yerlerden bulup siliyorlar. Direkt dosyalarda Riot Games klasöründeki Valorant'ı silmeyi de düşündüm ama ne kadar temiz bir iş olur emin olamadım. En kısa sürede çözüm bekliyorum.

Revo Uninstaller indirin ve oradan silmeyi deneyin.

Sakın dosyaları silmeye çalışmayın, silmek istediğiniz zaman oyunu kurulu olduğu dosya konumu bulunamadı deyip silmez. Yapmanız gerek Windows'ta Ayarlar>Uygulamalar>Yüklü uygulamalar>oradan Valorant'ı bulup 3 noktaya bastıktan sonra Kaldır seçeneğine tıklamak

Epic Games Launcher üzerinden silin.
Epic games üzerinden indirmediğim için oradan silemiyorum.
Riot Vanguard'ı kapatıp silmeyi deneyin.
Nereden kapatabilirim bunu? Görev yöneticisinde yok.
Epic Games ve Xbox Gamepass de indriliyor eğer oradan indirdiysen oradan silmeyi dene.
Xbox ile indirdim ama orada da silme tuşu yok.
Sakın dosyaları silmeye çalışmayın, silmek istediğiniz zaman oyunu kurulu olduğu dosya konumu bulunamadı deyip silmez. Yapmanız gerek Windows'ta Ayarlar>Uygulamalar>Yüklü uygulamalar>oradan Valorant'ı bulup 3 noktaya bastıktan sonra Kaldır seçeneğine tıklamak
Orada bulamadığım için konuyu açtım zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı