Valorant silinmiyor

Mahmut6121

Femtopat
Daha fazla  
Ben 2 3 gün önce valoratı yükledim ve oyuna girdim 2 3 dakika elimi ısındırırken beni oyundan attı. Tekrar denedim yine attı neyse sileyim dedim Denetim Masası'ndan valoranttı silecekken Riot işlemcisi hala açık olduğu için kaldırma işlemini gerçekleştiremedik diye bir uyarı aldım. Riot Client'i silmeyi deneyince Riot işlemcisi kaldırmadan önce bilgisayarında kurulu olan tüm Riot oyunlarını kaldırman gerekir diye bir uyarı aldım. Silemiyorum yardım eder misiniz?

Ben 2 3 gün önce valoratı yükledim ve oyuna girdim 2 3 dakika elimi ısındırırken beni oyundan attı. Tekrar denedim yine attı neyse sileyim dedim Denetim Masası'ndan valoranttı silecekken Riot işlemcisi hala açık olduğu için kaldırma işlemini gerçekleştiremedik diye bir uyarı aldım. Riot Client'i silmeyi deneyince Riot işlemcisi kaldırmadan önce bilgisayarında kurulu olan tüm Riot oyunlarını kaldırman gerekir diye bir uyarı aldım. Silemiyorum yardım eder misiniz?

Güvenli moddan silin veya gorev yoneticinde kapatin Riot veya Vanguard yazan her şeyi.

Vanguard ile alakalı bütün herşeyi silmen lazım
Ben 2 3 gün önce valoratı yükledim ve oyuna girdim 2 3 dakika elimi ısındırırken beni oyundan attı. Tekrar denedim yine attı neyse sileyim dedim Denetim Masası'ndan valoranttı silecekken Riot işlemcisi hala açık olduğu için kaldırma işlemini gerçekleştiremedik diye bir uyarı aldım. Riot Client'i silmeyi deneyince Riot işlemcisi kaldırmadan önce bilgisayarında kurulu olan tüm Riot oyunlarını kaldırman gerekir diye bir uyarı aldım. Silemiyorum yardım eder misiniz

Eki Görüntüle 2522499Ben 2 3 gün önce valoratı yükledim ve oyuna girdim 2 3 dakika elimi ısındırırken beni oyundan attı. Tekrar denedim yine attı neyse sileyim dedim Denetim Masası'ndan valoranttı silecekken Riot işlemcisi hala açık olduğu için kaldırma işlemini gerçekleştiremedik diye bir uyarı aldım. Riot Client'i silmeyi deneyince Riot işlemcisi kaldırmadan önce bilgisayarında kurulu olan tüm Riot oyunlarını kaldırman gerekir diye bir uyarı aldım. Silemiyorum yardım eder misiniz?
1751102090998.png

McAfee ürünü kullanıyorsanız "parçala" diye bir seçenek var silemediğimiz-silinmeyen dosyaları silmek için bende işe yaramıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı