Ata Ömer Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Uzun süredir Valorant oynamıyordum. Tekrar yükledim ama girmiyor. Hesap güncelledim, yine olmadı.
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #2 Arkadaşlar tabii ki yeniden başlattım. Çözümü buldum hizmetlere girip vcg çalışıyor olsa bile Otomatik hale alın uygula diyin. Kaynak: Çözüldü: Valorant "bu oyunu oynamak için sistemini yeniden başlatman lazım" hatası Artı 0 Eksi
Arkadaşlar tabii ki yeniden başlattım. Çözümü buldum hizmetlere girip vcg çalışıyor olsa bile Otomatik hale alın uygula diyin. Kaynak: Çözüldü: Valorant "bu oyunu oynamak için sistemini yeniden başlatman lazım" hatası
KS KS Ata Ömer Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 454561 dedi: Arkadaşlar tabii ki yeniden başlattım. Çözümü buldum hizmetlere girip vcg çalışıyor olsa bile Otomatik hale alın uygula deyin. Kaynak: Çözüldü: Valorant "bu oyunu oynamak için sistemini yeniden başlatman lazım" hatası Genişletmek için tıkla... Başlattım olmadı. Artı 0 Eksi
454561 dedi: Arkadaşlar tabii ki yeniden başlattım. Çözümü buldum hizmetlere girip vcg çalışıyor olsa bile Otomatik hale alın uygula deyin. Kaynak: Çözüldü: Valorant "bu oyunu oynamak için sistemini yeniden başlatman lazım" hatası Genişletmek için tıkla... Başlattım olmadı.
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #4 454561 dedi: Çözümü buldum hizmetlere girip vcg çalışıyor olsa bile Otomatik hale alın uygula diyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
454561 dedi: Çözümü buldum hizmetlere girip vcg çalışıyor olsa bile Otomatik hale alın uygula diyin. Genişletmek için tıkla...