Valorant sizce de kafa yormaya başlamadı mı?

dervisgozel

Hectopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Ekran kartı: RTX 4070 Super
Arkadaşlar bütün maçlarım tamamen şöyle geçiyor;

Ya ailevi değerlerime küfredip oyundan soğutan oyuncu.
Ya sevgili olan Duo'ların birbirlerini boostlatmayı deneyip maçı vermeleri.
Ve toxic oyuncular.

Neredeyse her maçımda yüksek vurup vurup kaybediyorum. Neden? Oyunu 2 aydır bıraktım ancak sizlerin de fikrini merak ediyorum. Bıraktığım zamanki rankım yücelik 2.

Hocam Valorant'ın kitlesi böyle yapacak bir şey yok, öyle son 1 yıldır falan pek keyifte vermemeye başladı. Bende V25 başladığından beridir main hesapta oynamıyorum, bırakamıyorum da illeti. Valorant oynamadığım zaman oynayacak başka oyun da bulamıyorum, ya forumda ya sarı sitede ya da monitörü boş boş izlerken buluyorum kendimi. O yüzden bende vc kapalı şekilde dia-yüce eloda Boost atıyorum hem para geliyor hem sinir stres olmadan Valorant oynamış oluyorum. Ayrıca o sevgili Duo'lara çok güzel şeyler demek isterdim ama forumdayız ne yazık ki.

Sanırım hesabımı da satacağım. Baya bir skin almıştım. Buraya kadarmış.

Hocam Valorant'ın kitlesi böyle yapacak bir şey yok, öyle son 1 yıldır falan pek keyifte vermemeye başladı. Bende V25 başladığından beridir main hesapta oynamıyorum, bırakamıyorum da illeti. Valorant oynamadığım zaman oynayacak başka oyun da bulamıyorum, ya forumda ya sarı sitede ya da monitörü boş boş izlerken buluyorum kendimi. O yüzden bende vc kapalı şekilde dia-yüce eloda Boost atıyorum hem para geliyor hem sinir stres olmadan Valorant oynamış oluyorum. Ayrıca o sevgili Duo'lara çok güzel şeyler demek isterdim ama forumdayız ne yazık ki.

Evet evet bende aynı şekildeyim. Foruma saygımız olmasa söylenecek çok şey var.

Sanırım hesabımı da satacağım. Bayağı bir skin almıştım. Buraya kadarmış.

Hocam para ihtiyacınızdan dolayı satmıyorsanız eğer bence satmayın. Skinler CS'deki gibi olmadığı için Valorant'ta skin aldığın zaman direkt paran yok oluyor gibi bir şey, Valorant skinlerinin pek bir değeri yok.

Hocam para ihtiyacınızdan dolayı satmıyorsanız eğer bence satmayın. Skinler CS'deki gibi olmadığı için Valorant'ta skin aldığın zaman direkt paran yok oluyor gibi bir şey, Valorant skinlerinin pek bir değeri yok.
Ya nerden baksak çoğu beğenilen skin var. 5-6 bıçak, 7-8 vandal ve 2-3 phantom var. Neredeyse çoğu skinde animasyonlu skinim var. 4-5K ederse satarım büyük ihtimalle.

Basit çözümü var, İstanbul ve İstanbul 2 (Frankfurt) sunucusunu seçmiyorsunuz ve çok daha stabil bir oyun deneyiminiz oluyor. Bu durum sadece Valorant'ta değil CS2'de de takıma ergen Türkler gelirse durum yine aynı.

Ben buna katılmıyorum, TR serverinde çok güzel lobilere denk geldiğim zamanlar oldu. Paris ve Londra gibi sunucularda da toksik ve ırkçı çok fazla insana denk geldiğim de oldu, ayrıca hem dehşet derecede kötü oynuyorlar hem de flame atıyorlar. Yani demem o ki türklerle alakalı değil bu durum, insanla alakalı bir şey, biraz da şanslı olmak lazım.

Ben buna katılmıyorum, TR serverinde çok güzel lobilere denk geldiğim zamanlar oldu. Paris ve Londra gibi sunucularda da toksik ve ırkçı çok fazla insana denk geldiğim de oldu, ayrıca hem dehşet derecede kötü oynuyorlar hem de flame atıyorlar. Yani demem o ki türklerle alakalı değil bu durum, insanla alakalı bir şey, biraz da şanslı olmak lazım.

Hiçbir zaman başka bir serverda ırkçılığa maruz kalmadım. Mikrofonu sadece info vermek için kullanırsan zaten kimse seninle gereksiz diyaloğa girmez. En son TR sunucusu girdik geçen 3 kişi adam sırf boş muhabbet etmiyoruz diye canı sıkıldığı için maçı sattı. 10 defa troll ile karşılaştıysam 9'u Türk ya da Rus kalan 1 tanesi normal yabancıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı