Valorant sizce nasıl ilerliyor?

Valorant bana göre hem güncel hem hile kullanma gibi bir durum söz konusu değil bence CS:GO oyuncularının çoğunluğu Valorant'ta ki skill mekanizmasını pek hoş bulmadı ve CS:GO daha realistik grafiklere sahip olduğu için Valorant'a alışamadılar ama bence skill mekanizmasının olması oyunu daha zevkli ve sıkılmayacak bir hale getiriyor.
 
İki oyunuda oynadım daha CS:GO'yu geçmek için bayağı şeyler yapmaları gerek işe ilk önce aim ve spray ayarlarını düzeltmeleri ile başlamaları gerek.
 
Sürekli güncellenip yenilikler ekleniyor. En önemlisi küfürbaz karaktersizlerin pek barınamıyacağı oyun. Bu yüzden bile oynanabilir. Sadece aime bağlı bir oyun değil o yüzden aimi iyi olmayanların yetenekleri yerinde kullanıp başarılı bir oyun sergileyebileceğini düşünüyorum.
Hocam ben o oyunda sülalesi sağ kalamayanlardanım ve sağ kalabilen yok.
CS:GO bitecek diyenler CS:GO oynamalarına bakmıyor sanırım. Anlık 1 milyon rekoru tekrar kırıldı :)
 
En iyi rekabetçi oyun olmaları için CS:GO'yu geçmeleri gerekmektedir eğer böyle bir hedefleri yoksa aynı kitlede kalırlar.
En iyi rekabetçi oyun olma isteği her oyun yapım şirketinde vardır fakat ilk olarak kar-zarar durumuna bakılır. Eğer kardaysa o oyuncu sayısını dengede tutarken bir yandan da artırmaya çalışırlar. Benim dediğim ilk hedef buydu zaten :).
 

Geri
Yukarı