Valorant sizce nasıl?

Güzel Oyun Ama Şu Zamanda Hileler Arttığı İçin Dereceli Maçlar Girmeni Önermiyorum

Oyunda bir tane bile hataya rastlamadım. Sanırsam bu yorum oynamayı beceremeyip çamur atan birisine ait.

İlk indirirken 9 kez indirip silmek zorunda kaldım çünkü Vanguard hep hata verdi ve indirince sıkıldım. Çamur atacağım tabii ki

Oyunda bir tane bile hataya rastlamadım. Sanırsam bu yorum oynamayı beceremeyip çamur atan birisine ait.
Oyunu seven ve çokça oynayan birisi olarak bol bol hata olduğunu söyleyebilirim. Ha bunların artması ve bir şey yapılmaması 2 gün sonra gelecek büyük güncelleme yüzünden.
Şu sıralar çok hile var ama bu durum da düzelir.

İlk çıktığında oynamıştım ama grafikler çizgi filmsi olduğu için hızlı baydı. CS'den farklı oyun arayanlar için güzel oyun.

Güzel oyun ama CS:GO gibi grafikleri olsa ve optimisazyon sıkıntısı olmasa tadından yenmez.

Herkes vuruş hissi, Aim'den bahsetmiş. Arkadaşlar bu oyun aim oyunu değil bilmem biliyor musunuz? Ajanlar var ve onları kullanarak daha iyi işler çıkartmanız için daha basit bir oyun. Ayriyeten yüksek Elo'da flame + toxic çocuklar yok. Silver de takılırsanız tabii ki sinir olursunuz.

Oyun güzel fakat AİM taraf biraz sıkıntı alışmak zaman alıyor. Grafiklerine laf atan olmuş napsınlar adamlar rekabet oyunu kendine has güzel grafikleri alıp RDR2 grafiklerinimi yapıştırsınlar ? Düşük sistemlerdede rahat oynanabiliyor ayrıca. Hile desen hiç yok.

Çok sıkıcı bir oyun ben beğenmedim bence Tom Clancy's Rainbow Six: Siege daha eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…