Valorant sizi de sıkmaya başladı mı?

LoL dahil tüm oyun e spordan dönüyor. (maddi olarak). Technopat'taki bir forum üyesi koca bir Riot oyununun çökeceğini söylüyorsa haklıdır :D
Oyunu oynayan kitle yani oyuncu her zaman oyunu geliştirenlerden daha iyi bilir bu işleri. Çünkü oyunu geliştiren adam kazanacağı paraya bakar, ama oyunu oynayan adam ise eğlencesine bakar. Eğlencenin olmadığı yerde de oyuncu olmaz.

Büyük firmadır, vardır bir bildiği kafasından çıkın artık, oyun geliştiren firmaların birçok şeyden haberleri yok. Çünkü hiçbir zaman "oyunumuzu nasıl iyi yaparız?" sorusunu sormazlar, "nasıl daha çok para kasarız" sorusudur hep kafalarında olan.

Ben 2.5 yıldır falan Valorant oynuyorum ama artık sıkmaya başladı. Hep aynı şey hep aynı şey. Bir saatten sonra artık sıkmaya başladı. Tek bana mı öyle gelmeye başladı, yoksa sizde de aynı mı?

Aynı rankta takılı kaldıysan sıkıyor.

Boş bir oyun, yeni bir şey yok, adama skill at, bomba kur, adam öldür ve öl, değişen tek şey taktikler, o da skillbased zaten.

Kötü bir oyun demiyorum, Valorant bence çok güzel bir oyun ama vadettiği şeyler çok bayıcı. Yeni ve benzer bir eğlence arıyorsan Overwatch 2 öneririm, mantık aynı, fakat içeriği kaotik ve eğlenceli.

Hocam Gold ve Silver rank en kanser ranklar en iyi rank demir ve bronz gelen çoğu adam troll oluyor ama oynanan oyunda eğlenceli oluyor.

Aynen reis ben oynamaya başlayalı 2 hafta oldu delirdim en azından 5 kişi giriyoruz. Arkadaşlarla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı