Valorant sizi de sıkmaya başladı mı?

Cidden nasıl oynuyorsunuz bu oyunu merak ettim. Bana hiç hitap etmiyor bu oyun. Saçma sapan efektler çizgifilm tarzı grafikler falan çok saçma geliyor bana bu oyun. Bu arada paran varsa BF1'ya da BF4 al multiplayer'ı sarıyor. Birkaç gündür deli gibi oynuyorum. Kemik kitle biraz kanser ediyor ama olsun.

Evet haklıyım, bak bakalım 2-3 yıl sonra Valorant batıyor mu? Ayrıca LoL ne alaka?

Valorant batmaz dostum, belki kullanıcı sayısı düşer ama batacağını hiç sanmıyorum, küçük yaşa hitap eden bir oyun, illa bir şekilde canlı tutacaklardır oyunu, Riot Games oyunları kötüleşse bile oynanmaya devam eder, sektörün Valve'ı gibiler.

Kanımın çekileceği derecede savaş suçlusu ve ırkçı barındıran tek oyun içi chat BF1 ve BF5'te, toksikliğin ilahları resmen adamlar ama bayılıyorum oyuna...

Evet haklısınız biraz abarttım ama sizin dediğiniz gibi bu kadar aktif bir oyun olmaz.

Sıkıyor mağaza sistemi harita seçememe falan yeni oynanış şekli yok sürekli aynı şey üzerinden gidiyorlar Valorant'ya Max 2 yıl veriyorum sonradan unutulup gidecek.

İsmimden öyle anlaşılıyor ama oyun konusunda kültürsüz biri olduğum düşünmüyorum.

Online oyunlar offline olanlara göre daha eğlenceli geliyor.
Yok canım, sana oyun kültürsüzü demedim. Ama kültürlüsün de demedim, "sana göre." online oyunlar daha eğlenceli olabilir, bu gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…