Valorant sizi de sıkmaya başladı mı?

Sıkmaya başlamadı ama eski tadı vermiyor, ben de 2 yıldır oynuyorum.

CS ile Valorant'ı nasıl oynuyorsunuz? Ciddi ciddi çok sıkıyor. CoD MP'den zevk alıyorum bir tek rekabetçi olarak. Onu da uzun zamandır oynamıyorum.

Valorant betadan geçen yıla kadar iyi ilerliyordu sonra oyunu geliştirmeyi bıraktılar. Adam akıllı skin bile çıkmıyor artık. 6 ayda 1 karakter ve map geliyor. Sırf arkadaşlarım var diye sadece onlarla oynuyordum ama bende artık 4 aydır falan oynamıyorum. Betadan beridir bazı monitörlerde olan bir sorun devam ediyor ama halen daha onu çözmediler. Oyunun sadece e-sporuna odaklanıyorlar.

Oyunu dün silme ve bir daha asla oynamama kararı aldım. Bir noktadan sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. Silahında şu var mı bu var mı sorunlarından ve malum kitleden dolayı oyuna dikkatini veremiyorsun.
Asıl oyunu bırakma nedenim ise geçenlerde 2 günlük haklı bir ban yedim. Oyunu ilk çıktığı zamanlardan beridir iş sonrası akşamları ara ara oynuyorum. Bu zamana kadar 1 veya 2 kez rekabetçi moduna girmişimdir ve son 1,5 yıldır hiç rekabetçi girmedim, derecem bile yok oyunda. Verilen ban sebebi ise rekabetçi modda iletişim kanallarını kullanmayarak takımı zor duruma düşürmekmiş.
Desteğe çok güzel savunma yaptım. Bu kadar saçma bir ban görmedim. İtiraz sonrası kaldırıldı ban ama hatadan dolayı hiç bir özür yok tabi.
Malum kitle ile takılmaya devam etsin Valorant, çok da ihtiyacım yok oyunlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…