Çözüldü Valorant Skinler net değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ArtvinliRadyant

Kilopat
Katılım
21 Ocak 2018
Mesajlar
1.072
Makaleler
1
Çözümler
5
Arkadaşlar Valorant'ta kaplamaların uç kısımlarına doğru baktıkça daha çok bozulduğunu fark ediyorum. Ne yapmak gerek? Oyun içi ayarlarımı yükseğe alsam da düşüğe alsam da aynı. Yayıncılara soruyorum NVIDIA ayarları dahil düşükte kullanıyorum diyor, ben de öyle ayarlıyorum yine değişen yok. Bir arkadaşımda da böyle bende de böyle. Nasıl çözebiliriz? Ekran kartım 1070 Ti ve işlemcim Ryzen 5 2600.
Benim ekranımdan görüntü.

1596471673278.png


Kaplama sorunu olmayan arkadaşımın ekranından görüntü.

1596471739619.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet fakat dediğim gibi sorduğum yayıncı da Nvidia ayarlarını en düşükte kullandığını söylemişti. Eğer o da ayarlarını düşük şekilde ayarladıysa böyle sorun olmaması lazım. Tavsiyen nedir ?
Nvidia ayarlarını sıfırlaman önerimdir. Bakarsın eğer sorun giderse tek tek bazı ayarları kapatarak hangi aylardan kaynaklı sorun olduğunu anlarsın.
Konu eski ama hala sorun yaşayanlar vardır diye yazıyorum, "Eşyönsüz Filtreleme" ayarının seviyesini yükseltirseniz sorun çözülüyor.
 
NVIDIA ayarlarını sıfırlaman önerimdir. Bakarsın eğer sorun giderse tek tek bazı ayarları kapatarak hangi aylardan kaynaklı sorun olduğunu anlarsın.

NVIDIA ayarları ile uzaktan yakından alakası yok resimdede gördüğünüz gibi eşyönsüz filtreleme seçeneğini x16 yapınca düzeliyor.
 

Dosya Ekleri

  • valorant technopat v2.jpg
    valorant technopat v2.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 93
NVIDIA ayarları ile uzaktan yakından alakası yok resimdede gördüğünüz gibi eşyönsüz filtreleme seçeneğini x16 yapınca düzeliyor.
Hayır alakası var. Daha doğrusu genelde oyuncular Nvidia'dan en düşüğe çektiği için oyun içi ayarlar etki etmiyor. Oyun içi ayarları en yükseğe almadan da net şekilde görebiliyorsun normalde skinleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı