Valorant spray atmak doğru bir davranş mıdır?

Kaçış Yok

Picopat
Daha fazla  
Dostlarım soru basit spray atmak aimimizin gelişmesini engeller mi? Doğru bir davranış mı derken isteyen atar istemeyen atmaz fakat gelişmemi engeller mi?

Spray i body taramak için kullanıyorsanız atmayın ama kafaya gitsin diye Max 4-5 mermi ile spray atıyorsanız atabilirsiniz.

Önemli olan adamı öldürmektir. Spray atmak tabii ki yavaş öldürmenizi sağlar fakat vandal gibi bir silahla da spray atarsanız kimseyi öldüremezsiniz. Phantom ve spectre ile atılabilir aiminiz gelişmesini engelleyeceğini sanmıyorum.

Değil, CS:GO gibi Valorant da belirli bir sprey yapısı yok. 5-6 mermiden sonrası tamamen random olarak sağa ya da sola dağılıyor. Elinden geldiğince burst(maksimum 3lü şekilde) vuruşlar yap devamlı sprey şeklinde atış yapma.

O anki sakinliğine bağlı aslında. Mesela bazen öyle soğukkanlı oluyorum ki, dibimdeki adama tap atmaya çalışıyorum. Spray atmak kötü bir şey değil, gelişmenizi engellemez. Orta-kısa mesafelerde spray kullanmanizi tavsiye ediyorum. Ayrıca spray atmayı öğrenmek de aim gelistirmek kadar önemli ve az da olsa zordur. Bazen poligonda sadece tap alıştırması yapmak yerine, spray alistirmasi da yapmanızı öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı