Huffle64
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
- RAM
- 2x8 RAM
- Ekran kartı
- Gigabyte 1060 6 GB
- Anakart
- Asus Prime B350 Plus
- İşlemci
- Ryzen 5 2600X
Merhaba, sinirlenip masaya vurduktan sonra HDD bozulduğu için çıkartmak zorunda kaldım. Valorant'ı SSD'ye yükleyip açtım fakat 40-70 FPS arasında bir değer alıyorum. HDD üzerinde kuruluyken 120 altına düştüğü çok nadir oluyordu. SSD'de yaşadığım bu sorunun kaynağını ve çözümünü bilen birisi yardımcı olursa memnun olurum.
Sistemde mi bir sorun oluştu diyerek CS:GO'yu indirip kontrol ettim ve HDD'de olduğu gibi bir sorun oluşmadı. Çoğunlukla 150-160 FPS arası bir değer aldım. Sistem kaynaklı olmadığı gözüküyor.
Sistem: Ryzen 5 2600X - Gigabyte 1060 6 GB - 2x8 RAM - ASUS 350M Plus anakart ve Samsung 860 EVO 256 GB SSD.
M.2 SSD alıp taktıktan sonra temiz kurulum yaptım ve Windows'u M.2'ye kurdum. Elimde ki SSD'ye de Valorant'ı yükledikten sonra sorun düzeldi.
Sistemde mi bir sorun oluştu diyerek CS:GO'yu indirip kontrol ettim ve HDD'de olduğu gibi bir sorun oluşmadı. Çoğunlukla 150-160 FPS arası bir değer aldım. Sistem kaynaklı olmadığı gözüküyor.
Sistem: Ryzen 5 2600X - Gigabyte 1060 6 GB - 2x8 RAM - ASUS 350M Plus anakart ve Samsung 860 EVO 256 GB SSD.
M.2 SSD alıp taktıktan sonra temiz kurulum yaptım ve Windows'u M.2'ye kurdum. Elimde ki SSD'ye de Valorant'ı yükledikten sonra sorun düzeldi.
Son düzenleyen: Moderatör: